0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ptenín nečekaně obral Dnešice o body


Branky


0

Velice překvapivý výsledek se zrodil v Dnešicích. Poslední celek tabulky Ptenín dokázal domácí porazit nejtěsnějším možným rozdílem. Pro Dnešice je tato nečekaná ztráta nepříjemnou komplikací v bojích o postup do 3. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvolili pošetřit některé obvyklé opory a dát šanci hráčům ze širšího kádru. Ti však s nabídnutou šancí nenaložili dobře a od úvodu utkání působili velice vlažným dojmem. Bojovalo se převážně ve středu hřiště, kde měla navrch hostující Lučina. Ta ze své aktivity a větší chuti vytěžila i první gól, když se ve 35. minutě po Duchkově centru ze standartní situace prosadil hlavou Šašek. Domácí obrana byla v daný moment velmi nedůrazná a právem na to doplatila. Ani inkasovaná branka domácí neprobudila a do šaten se šlo za stavu 0:1.

 

Dnešice si v šatně uvědomili, že takhle by to dál nešlo a po změně stran zařadili vyšší rychlostní stupeň. A když hostům postupem času začaly docházet síly, nastal festival zahozených šancí domácího Sokola. Drtivý tlak domácích nenarušila ani červená karta pro záložníka Lukáše Hlavaniče. Dnešicím však nebylo vůbec přáno. Ptenín nakonec s obrovskou dávkou štěstí udržel čisté konto a připsal si nečekané tři body. Dnešice musí mrzet promrhaný první poločas. Třicet dobrých minut na vítězství nestačí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš, obránce Dnešic: "Zápas hodnotím ze dvou pohledů. Utkání, kdy nevstřelíte branku, ani kdybyste hráli do půlnoci, jsem za svoji kariéru odehrál spoustu a jsem schopen tedy tuto skutečnost pochopit. Pohled druhý: Pokud bych měl v jednotlivém případě, či dokonce opakovaně, přistoupit k utkání s takovým nasazením, že mi od začátku nadávají vlastní fanoušci a jen díky vynaloženému úsilí by mě fyzicky předčil bežný padesátník, patrně bych zvážil přenechání místa v základní sestavě někomu, kdo si ho bude víc vážit."

TJ Lučina Ptenín
TJ Lučina Ptenín: S klubem TJ Lučina Ptenín se nám bohužel nepodařilo navázat spolupráci. Omluvte proto, prosím, snížený počet informací z tohoto utkání. Děkuji.



Sestavy


TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - D. Schuster [-] , L. Jeslínek [-] (80. J. Cader [-] ) , J. Suchý [-] , L. Vomela [-] - J. Bláha [-] , F. Tykal [-] , L. Hlavanič [-] , D. Turek [-] - T. Kišš [-] (70. V. Hora [-] ) , P. Porada [-]


ČK: 82. L. Hlavanič .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.