4:1
(2:0)
55. L. Varga (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec B navyšuje náskok na čele osmičlenné tabulky


Branky


34. K. Výrut , 42. K. Kalný , 68. J. Šubrt , 84. K. Kalný - 55. L. Varga (vl.)
0

Favorit si doma dokázal poradit s Líšinou a odskočil tak svým pronásledovatelům na 6 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První jarní kolo proti sobě postavilo Hradec B a Líšinou. Jasným favoritem byl domácí Hradec, který v podzimní části soutěže nasbíral téměř dvakrát tolik bodů co Líšiná. Přesto byl začátek utkání vyrovnaný. Hrálo se převážně ve středu hřiště a žádný z týmů si nedokázal vytvořit nějakou větší šanci. To platilo až do 34. minuty, kdy se domácí dokázali prosadit z rohového kopu. Kvůli skrumáži ve vápně nebylo jasné, zda se třeba nejednalo o vlastní branku hostů, ale nakonec byl gól připsán Pavlu Výrutovi. Úvodní branka favorita uklidnila a od té doby se dalo říct, že Hradec držel otěže první půle pevně v rukou. O to víc, když se ve 42. minutě dokázal prosadit podruhé. Povedenou kombinační akci, která se musela líbit snad i hráčům Líšiné, zakončoval Karel Kalný.

Líšiná se po změně stran herně zvedla a úvod druhého poločasu patřil jednoznačně jí. Nápor vyvrcholil v 55. minutě gólem, když za záda svého brankáře Posledního nešťastně poslal míč obránce Varga. Jednalo se o vlastní gól, ale hosté si zdramatizování utkání zasloužili. Obrat se ale nekonal, neboť inkasovaná branka vyburcovala hradecké k lepšímu výkonu, který s sebou přinesl dva zásahy do černého. Trefili se Jiří Šubrt a Karel Kalný. Líšiné docházely síly a na další korigování skóre se už nezmohla. Utkání tak skončilo výhrou favorita 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce: "Na utkání se projevilo, že oba celky nastoupily k prvnímu zápasu po zimní přestávce. Zápas byl plný nepřesností. Myslím si, že vyhrálo šťastnější mužstvo."

TJ Sokol Líšina
Milan Klich, předseda Líšiné: "Chybí nám tréninky."



Sestavy


SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - J. Šmejkal [-] , L. Varga [-] , P. Bilik [-] (46. R. Švarc [-] ) , T. Dufek [-] - F. Mareš [-] (60. M. Liebel [-] ) , K. Výrut [-] , J. Kaplan [-] , J. Šubrt [-] - K. Kalný [-] , M. Douša [-]

TJ Sokol Líšina
Z. Hrdonka [-] - J. Schejbal [-] (65. M. König [-] ) , Z. Tříska [-] , T. Benda [-] , Z. Větrovský [-] , V. Kříž [-] - R. Zahoř [-] , T. Behenský [-] (80. O. Friedrich [-] ) , K. Lhoták [-] , J. Černý [-] - M. Loritz [-] (70. J. Jarošík [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.