2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:30

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum si doma dokázal poradit se Záhořím


Branky


0

Chlum nedaroval Záhoří žádné body, ty by druhému celku tabulky mohly při konečném zúčtování chybět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný, vyrovnaný, chudý na šance. Na těchto vlastnostech se shodli aktéři z obou družstev, když hodnotili první poločas utkání mezi Chlumem a Záhořím. Šancí bylo opravdu jako šafránu. Z části za to mohl hrbolatý terén, který znemožňoval rychlý a kombinační fotbal. Proto se obě mužstva spíše uchylovala k dlouhým nákopům na rozběhnutá křídla, ale ani tato taktika ke gólu nevedla. První poločas tak skončil 0:0.

Patnáctiminutová pauza více prospěla Chlumu, který byl po návratu ze šaten lepším týmem. Už v 50. minutě toho domácí dokázali využit, když udeřili ze standartní situace. Prvním střelcem utkání se stal Lukáš Martínek. Chlum si své vedení už chtěl pohlídat, a proto se zatáhl do obrany, ze které ovšem podnikal nebezpečné protiútoky. Z těch nejprve své šance neproměňovali, ale v 74. minutě se přeci jenom prosadil Martin Šlajs a skóre už bylo 2:0. Zbytek utkání se nesl ve znamení ještě zataženějšího Chlumu, a odhodlaně útočícího Záhoří. Deset minut před koncem dokázal snížit Jakub Šperer, ale to bylo ze strany hostů vše. Konečné skóre - 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Utkání bylo férové, rozhodčí ho zvládli dobře. Po celou dobu to bylo velice vyrovnané"

TJ Záhoří
Václav Kovář, záložník Záhoří: "Hrál se velice bojovný zápas."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Archalous [-] (59. S. Parák [-] ) , Z. Švec [-] , V. Calta [-] , M. Wagner [-] - M. Šlajs [-] , L. Hajšman [-] , P. Bořík [-] (80. L. Hajšman [-] ) , S. Eret [-] - C. Ball [-] , L. Martínek [-]

TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - L. Zekucia [-] , J. Prokopius [-] , A. Raška [-] , P. Veselý [-] - M. Zekucia [-] (46. V. Kovář [-] ) , J. Majorszký [-] , R. Jiránek [-] , P. Cihelna [-] - M. Gaži [-] , J. Šperer [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.