0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný souboj ovládl celek Družce


Branky


13

V dalším zápase přivítal domácí Zavidov ambiciózní celek Družce. V první půli se oba týmy musely potýkat se zmařením vytvořených šancí a na hřišti chybělo potřebné množství energie. Druhé dějství i přes dobrý začátek domácích ovládlo mužstvo z Družce, a tak si tři body připsali právě hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozkoukávací poločas

Od prvních minut měli mírnou převahu hosté, kteří se hodně tlačili do zakončení. Do první šance se dostal po ztrátě Kocha ve středu hřiště hostující Mošnička, který však tváří v tvář domácímu brankáři nastřelil pouze jeho tělo. Poté se osmělil také Zavidov, nejprve mířil z malého vápna ve skluzu Klouček těsně mimo branku. Za pár minut měli domácí další tutovku, kdy Korčák obral o míč hostujícího stopera, nahrál Dvořákovi, který měl před sebou prázdnou branku. Bohužel místo zakončení levou nohou, mířil pravou šajtlí vedle branky. Hra se poté vyrovnala. V poslední minutě prvního poločasu propadl míč po dlouhém autu až k Mošničkovi, kterého Kraus včasným pádem pod nohy vychytal.

Domácí začali lépe, ale skončili bez bodů

Druhou půli začali lépe domácí. Dostali se do tlaku, avšak obrana Družce odolávala. Kochovu dělovku ze 30 metrů vyrazil se štěstím brankář, propadlý míč ve vápně domácí nezakončili přesně, nebo jejich střely byly zablokovány těly hráčů Družce. V 61. minutě přišel centr do malého vápna Zavidova, na který Kraus nevyběhl a na zadní tyči mířil přesně hlavou Mošnička – 0:1. Když se opatření domácí dostali opět do tlaku, přišla v 81. minutě další rána. Přišel další centr, na který naskočil opět Mošnička a zvýšil - 0:2. Domácí ještě vyvinuli tlak, který však branku nepřinesl.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, brankář: "Zápas s Družcí jsme měli zvládnout. Bohužel jsme si vybrali zase den blbec. Měli jsme spoustu neproměněných šancí a hosté z minima vytěžili maximum. Spoluhráčům jsem příliš nepomohl, když jsem si nesebral klíčový centr, po kterém jsme inkasovali a z tlaku jsme se rázem ocitli na dně. Mrzí mi, že jsme opět nezvládli domácí zápas, což byla naše doména. Když už konečně bodujeme venku, musíme body potvrzovat doma."

SK Družec
Tomáš Blažek, trenér: "Tento zápas přinesl opravdu pěkný fotbal. Na hřišti se potkaly dva fotbalové týmy a hezkou atmosféru vytvořilo i množství diváků. Snažili jsme se hrát dopředu a v první půli jsme opravdu byli lepší, pak se to na chvíli otočilo, ale kluci hráli dobře a vyhráli jsme."



Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - M. Dvořák [-] , D. Žďánský [-] , T. Koch [-] (74. M. Zuda [-] ) , P. Hornof [-] , L. Kapoun [-] , P. Vitner [-] , J. Hvězda [-] , T. Korčák [-] , J. Klouček [-] , D. Štiller [-] (20. P. Šíma [-] )

SK Družec
M. Pelc [-] - O. Burant [-] , P. Fronc [-] , J. Křivánek [-] , J. Konvalinka [-] - J. Hlusička [-] , J. Čurda [-] , L. Zíb [-] (75. M. Řehák [-] ) , T. Rouček [-] - L. Misura [-] , R. Mošnička [-]

Hráči zápasu: R. Mošnička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PALEK Michal - ZUSKA Oldřich, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 20:08
Johana Hergetová

Expert: Jakub Valta
Tip experta: remíza

Družec venku uhraje minimálně bod.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 05:40

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza