0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loni okres, letos B. třída


Branky


8

VINAŘICE – Dva týmy, které si loni společně vykopaly cestičku do I. B. třídy, se hned na úvod utkaly na půdě Vinařic, kde se nikomu kvůli nerovnosti hřiště nehraje moc dobře. Domácím Vinařicím, ač vyvinuly velkou snahu, se nepovedlo domácí půdu obhájit a první vítězství si připisuje Družec, díky šťastně vstřelené brance.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól padl v 17. minutě

V úvodním zápase prvního kola se proti sobě postavily dva týmy, které postoupily z okresního přeboru Kladenska.

 

Tým Vinařic pod vedením nového trenéra Bedřicha Sirůčka, který do týmu následoval svého syna Daniela, předváděl bojovný výkon. Nicméně více ze hry vytěžili hosté, kteří si zejméná v první polovině zápasu připravili více šancí. Za brankářem domácích Františkem Havlenou, který zaskakoval za zraněného spoluhráče Martina Míška, 3x zvonila branková konstrukce a zbystřit musel také, když hosté postupovali sami na bránu.

 

Avšak oko diváka si pro tentokrát na své nepřišlo, protože góly nepadaly a jediný gól padl v 17. min. po sražené střele Jaromírem Šilhanem.

Vyrovnání nepřišlo

V druhém poločase domácí zlepšili svou hru a také stojí za zmínku velká šance Vinařic, která ovšem byla zmařena brankářem Michalem Perglem, jenž včas vyběhl a zmenšil tím útočníkovi střelecký úhel. Jinak Družec domácímu týmu nenechala prostor na vyrovnání a díky skvělé obraně nebylo nutné velké množství brankářských zákroků.

 

Atmosféra celého zápasu se nesla v přátelském duchu. Oba trenéři byli s výkonem svých hráčů spokojení a doufají, že v dalších kolech si jakožto nováčci soutěže vybojují své místo na slunci a tím potvrdí, že z okresního přeboru postoupily právem.



Ohlasy k zápasu


SK Vinařice
Bedřich Sirůček, trenér týmu: "Myslím si, že zápas byl vyrovnaný a podle mého názoru měl skončit remízou. Doufám, že obhájíme svůj postup a na konci sezóny budeme v horní půlce tabulky."

SK Družec
Tomáš Blažek, trenér týmu: "V utkání jsme měli více šancí a celkově si myslím, že minimálně v první polovině zápasu jsme hru ovládli. V druhém poločase se zápas otočil, a i když měly Vinařice navrch, vyrovnat se jim nepodařilo díky skvělé obraně a brankáři a my zaslouženě vyhráli."



Sestavy


SK Vinařice
F. Havlena [-] - P. Matoušek [-] , D. Čampulka [-] , J. Doležal [-] - D. Sirůček [-] (78. Z. Sojka [-] ) , L. Kořínek [-] , P. Dlouhý [-] - R. Machuta [-] , V. Mařík [-] , M. Zelenka [-] (67. I. Bramskiy [-] ) - M. Tůma [-]

SK Družec
M. Pergl [-] - O. Burant [-] , T. Tichý [-] , J. Konvalinka [-] , J. Křivánek [-] - J. Čurda [-] , T. Rouček [-] , L. Zíb [-] , M. Zieber [-] , J. Hlusička [-] (89. O. Mačura [-] ) - J. Šilhán [-] (90. P. Kořínek [-] )

ŽK: 60. O. Burant , 75. J. Šilhán , 82. T. Tichý .
Hráči zápasu: F. Havlena - T. Tichý , O. Burant , J. Křivánek , M. Pergl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hájek Lukáš - SANDEV Viktor, SVOBODA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Duel dvou nováčků v soutěži. Vzhledem k informacím, že domácí tým nezůstal s posilami na vážkách, tak tipuji, že se pomyslné těžítko na vahách přemístí na domácí stranu.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů