Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

14.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystrc ve Velké Bíteši jasně prohrála


Branky


18

Domácí potvrdili roli favorita a v pohodě si poradili s Bystrcí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Podzimní domácí derniéra se fotbalistům FC PBS Velká Bíteš vydařila. 212 diváků vidělo poměrně jednoznačnou partii, které domácí hráči po celou dobu utkání dominovali. Soupeř z Bystrce sice předvedl snaživý bojovný výkon, do šancí se ale vůbec nedostával, a tak bylo jen otázkou času, kdy domácí poprvé udeří. A netrvalo to ani tři minuty. Novotný poslal z pravé strany ostrý míč před branku a Pořízek za vydatné pomoci hostujícího obránce otevřel skóre – 1:0. Další velkou šanci měl ve 14. minutě Novotný, který si pěkně připravil palebnou pozici, ale brankový účet zápasu se tentokrát neměnil. Jestli některý hráč hostujícího týmu alespoň trochu vyčníval z šedivého průměru, byl jím kapitán Svoboda. Právě on měl v první půli asi nejblíže ke skórování, v ideální pozici ale ve 29. minutě po rohovém kopu hlavičkoval nad. Asi definitivně rozhodující moment celého zápasu přišel těšně před koncem první půle, kdy další pěkný centr Novotného usměrnil do branky Juříček – 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Juříčkovu hezkou střelu i pohotový volej Kuldana vyrážel hostující brankář Herink, další příležitosti pak končily buď střelami mimo nebo blokem hostující obrany. Skóre se tak znovu měnilo až v 73. minutě, kdy si na roh Kratochvíla krásně naběhl Hošek a hlavou trestal nedůslednost hostující obrany – 3:0. Po této brance Bystrc definitivně odpadla a během pěti minut mohla třikrát inkasovat. Do sítě si ale našla cesta už jen další hlavička, tentokrát stopera Bárty – 4:0.  Po této brance Velká Bíteš mírně polevila a brankáře Pelána to stálo čisté konto. Ten sice minutu před konce bravurně vychytal hostujícího útočníka Hladkého, na dorážku střídajícího Motyčky po trestném kopu Svobody už ale v úplně poslední akci celého zápasu při vší snaze reagovat nemohl – 4:1.

 

Velká Bíteš zakončí podzim v Blansku. Bystrc hraje doma se Žďárem nad Sázavou.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jiří Mika (trenér): Splnili jsme povinnost a zaslouženě jsme vyhráli. Když jsme dostali soupeře pod tlak, tak dělal chyby a my jsme toho dokázali využít. Těšíme se na poslední zápas v Blansku, kde si chceme zahrát dobrý fotbal.

FC Dosta Bystrc-Kníničky
FC Dosta Bystrc-Kníničky (web): Náš včerejší poslední zápas venku ve Velké Bíteši začal velice nešťastně. Již ve čtvrté minutě si šel náš brankář pro centrovaný míč, ale po teči naším obráncem skončil v naší bráně - vlastní branka. Další průběh celého prvního poločasu probíhal obdobně jako v Bzenci či doma s Tasovicemi. Vyrovnaná hra z obou stran. Jenom jsme opět neproměnili dvě tutovky po výborně zahraných rohových kopech. Nedůraz před brankou soupeře a malý důraz před naší bránou v poslední minutě nás stálo to, že jsme šli do kabin za stavu 2:0 pro domácí. Druhý poločas měl stejnou podobu jako první. Vyrovnaná hra, ale větší kvalita domácích při využití vypracovaných příležitostí. My jsme tři nadějné úniky na branku domácích neproměnili. Ale branka útěchy, vstřelená po pěti zápasech s nulou na našem kontě v poslední minutě, nám snad vlije větší odvahu a sebevědomí do posledního podzimního zápasu.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - L. Kopáček [-] , T. Mrňa [-] , V. Bárta [-] , M. Knos [-] (46. A. Merdita [-] ) - R. Novotný [-] , J. Kratochvíl [-] , F. Kuldan [-] (81. J. Horký [-] ) - D. Pořízek [-] (67. D. Burian [-] ) , T. Juříček [-] - M. Hošek [-]

FC Dosta Bystrc-Kníničky
J. Herink [-] - M. Zatloukal [-] - M. Hladký [-] , J. Gryc [-] (57. J. Ovčačík [-] ) , U. Stevanović [-] (65. J. Motyčka [-] ) , O. Pelc [-] , o. pohanka [-] (46. M. Šnyta [-] ) , M. Krejčíř [-] , M. Svoboda [-] , R. Babić [-] , P. Svoboda [-]

ŽK: 38. P. Svoboda , 71. O. Pelc .
Hráči zápasu: V. Bárta , M. Hošek , T. Juříček .
Počet diváků: 212. Rozhodčí: Sivera Jan - VRŤO Peter, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 14:46
Martin Mužátko

Expert: Jan Hloch
Tip experta: výhra domácích

Bystrc v Bíteši podle mě body nezíská, bude to o dva tři góly.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 11:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 11:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 06:50
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích