0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice vyhrály v Tasovicích


Branky


19

V Tasovicích rozhodl o vítězství hostů po přestávce Jan Trtílek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V Tasovicích se čekalo vyrovnané a vypjaté utkání, což se nakonec do puntíku vyplnilo. Utkání rozhodla produktivita hostů.

 

Tasovice od začátku hráli rychle a důrazně. Největší šanci si domácí vytvořili v 25. minutě. Nejprve propadl míč až k Horáčkovi, který trefil tyč. Míč se odrazil k Lapešovi a ten ve skluzu trefil druhou tyč branky Rosic, ve který stal tradičně Jan Zádrapa. Lapeš nenazul střelecké kopačky. Ve 38. minutě z velmi dobré pozice orazítkoval pro změnu břevno branky Rosic. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Hosté po pauze rozhodli

Jak naložit se šancemi ukázal po změně stran domácímu týmu Jan Trtílek. Nejprve v 58. minutě otevřel skóre, když na pravé straně velkého vápna zasekl obránci míč a povedenou střelou na zadní tyč obstřelil levou nohou Konvalinu - 0:1. V 65. minutě překonal domácího gólmana podruhé po přímém volném kopu Malaty, když jeho lob šťastně zapadl za záda domácího brankáře - 0:2. Tímto výsledkem také vypjatý duel skončil.

 

Tasovice jedou v dalším kole do Staré Říše. Rosice hrají doma s Bzencem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser (trenér): Sehráli jsme velice dobrou půli, kdy jsme si vytvořili šance. To, že jsme je neproměnili, ovlivnilo výsledek. Do druhé půlky jsme také vstoupili dobře, Garčic měl šanci. Pak jsme dostali laciný gól a následoval druhý laciný gól. Soupeř byl velmi produktivní, protože ze dvou šancí dal dva góly a šťastně vyhrál. Věděli jsme, že to bude velice bojovné utkání. Mělo náboj, byly tam emoce. To k tomu patří, nepřekročilo to ráz zápasu.

FC Slovan Rosice
Michal Kugler (trenér): Šli jsme vítězství víc naproti než Tasovice. Věděli jsme, že to bude boj. Vyrovnali jsme se soupeři v důrazu a zaslouženě jsme vyhráli. Věděli jsme, že se tady často kopou penalty. Rozhodčí žádnou nepískl, za což jsme rádi.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - R. Švarc [-] , D. Odehnal [-] , M. Paul [-] , P. Horáček [-] (72. J. Landšperský [-] ) , P. Lapeš [-] , M. Rygl [-] , M. Blahoudek [-] , Z. Mička [-] , L. Hrazdílek [-] , M. Garčic [-] (72. J. Švejkar [-] )

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - J. Trtílek [-] (81. M. Kršák [-] ) , P. Šíp [-] , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] (90. R. Chyla [-] ) , P. Malata [-] , J. Černý [-] , P. Novák [-] , T. Praks [-] (69. M. Kugler [-] ) , T. Zezula [-]

Hráči zápasu: J. Trtílek , J. Zádrapa .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: ZAVŘEL Josef - GREČMAL Michal, POSPÍŠIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Dominik Moučka
Tip experta: výhra hostů

1:3 - Rosice si dojedou do Tasovic pro 3 body.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů