2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:00

5.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strání vyhrálo v Bystrci


Branky


43. O. Pelc , 72. o. pohanka - 6. O. Čaňo , 20. F. Durec , 22. P. Fruhauf
18

Strání se na venkovní šňůře daří. Tentokrát těsně porazilo Bystrc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Hosté rozhodli nedělní duel hned v úvodní půlhodině, kdy se postupně prosadili O. Čaňo, Durec a Frühauf. V 6. minutě domácí zahrávali rohový kop, ten hosté odvrátli, podnikli rychlý brejk a rozebrali domácí obranu. Na konci pohledné akce byl Ondřej Čaňo - 0:1. Ve 20. minutě to už bylo o dvě branky. Hosté se prosadili po signálu po rohovém kopu, když se trefil Filip Durec - 0:2. O chvíli později to s domácími vypadalo ještě hůře. Chybu v rozehrávce potrestal po Holíkově centru hlavou Patrik Frühauf - 0:3. Fotbalisté Strání za stavu 3:0 polevili a zbytečně začali výsledek bránit, čehož soupeř využil ke zkorigování výsledku a zdramatizování celého zápasu. Ještě před přestávkou snížil po centru Petra Svobody hlavou Ondra Pelc - 1:3. Tímto výsledkem také poločas skončil.

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhém poločase Bystrc pasivní hosty zatlačila a dočkala se snížení. V 72. minutě předskočil po centru Gavendu Ondřej Pohanka a překonal Popelku - 2:3. Pasivní hosté nakonec i v deseti náskok uhájili. V závěru jim ale zatrnulo, když jeden z domácích hráčů nebezpečně hlavičkoval. Strání zase mohlo výsledek pojistit z několika brejků, žádnou akce ale nedotáhlo.



Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
Martin Kasálek (trenér): Přijelo k nám Strání, které venku ještě neprohrálo. Očekávali jsme tedy kvalitního soupeře. Do utkání jsme vstoupili aktivně a drželi jsme míč. Po našem rohovém kopu hned v úvodu utkání jsme naši nedisciplinovaností inkasovali z protiútoku. Tlačili jsme se dopředu, ale po zbytečném rohovém kopu jsme opět naší nedůsledností inkasovali a ihned po naší rozehrávce jsme inkasovali potřetí. Do poločasu jsme ještě stačili snížit a vytvořit si jednu stoprocentní šanci, kterou jsme neproměnili. Ve druhém poločase už soupeř sázel pouze na brejkové situace. Bojovali jsme alespoň o bod až do konce utkání, ale z našich šancí se podařilo využít pouze jedinou a snížili jsme na konečných 2:3. Všechny branky, co jsme obdrželi, byly v důsledku několika po sobě jdoucích chyb, kterých se nemůžeme dopouštět, pokud chceme uspět.

FC Strání
Igor Gúčik (trenér): Jsem spokojený především s výsledkem a třemi body. Předvedená hra nebyla až tolik dobrá, i když jsme třicet minut dominovali a v té době zápas také rozhodli.



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
J. Herink [-] - M. Zatloukal [-] - U. Stevanović [-] (86. J. Motyčka [-] ) , O. Pelc [-] , M. Hladký [-] , M. Krejčíř [-] , M. Svoboda [-] , P. Svoboda [-] , M. Janíček [-] , J. Gryc [-] (66. o. pohanka [-] ) , R. Babić [-]

FC Strání
A. Popelka [-] - O. Čaňo [-] (53. J. Pilka [-] ) , P. Silnica [-] , J. Mimochodek [-] , P. Fruhauf [-] , M. Gavenda [-] (76. M. Bruštík [-] ) , M. Palík [-] (88. P. Dudášik [-] ) , F. Durec [-] , M. Lorenc [-] , J. Gardian [-] , R. Holík [-]

ŽK: 48. J. Gryc , 92. P. Svoboda - 83. M. Bruštík . ČK: 89. M. Bruštík .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: Polanský Jan - DORUŠÁK Petr, ŠAMAJ Vratislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Nedvěd
Tip experta: remíza

Strání se venku zatím docela daří, ale Bystrc už potřebuje zabrat. Řekl bych, že to skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích