Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalové drama ve Zdemyslicích


Branky


10. P. Česal , 58. J. Kroc , 64. V. Hejl , 72. V. Hejl , 89. A. Polívka - 30. M. Gavora , 41. L. Sedlák , 55. V. Tomana , 81. V. Tomana , 85. V. Tomana
0

Pořádně divoká přestřelka byla k vidění ve Zdemyslicích, kam zavítaly Nezbavětice. V utkání padlo deset branek, k vidění plno zvratů i penalty a rozhodčí dokonce tasil jednu červenou kartu. Rozhodně nejkrásnější utkání 24. kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody započaly hned v úvodu, konkrétně v 10. minutě. Zdemyslický útočník Petr Česal pronikl do vápna a z velikého úhlu dokázal prostřelit brankáře Šebka. Tlak zdemyslic nebral konce. Prvních dvacet minut jednoznačně patřilo jim, Nezbavětice hrozily především z protiútoků. Na 1:1 dokázal z dvaceti metrů srovnat Milan Gavora, když perfektně trefil skákavý míč. V závěru poločasu vybojoval pro svůj celek aktivní Tomana pokutový kop, který bez problémů proměnil Libor Sedlák. V poločase tedy 1:2.

 

Krátce po změně stran dokázali hosté odskočit na rozdíl dvou branek. Šlamastika ve vápně přinesla odražený míč, který uklidil za Kropíkova záda Vladimír Tomana. Pak se ovšem začaly dít velké věci. Na 2:3 snížil po krásné střele k tyči Jan Kroc. Za několik dalších minut se kopala druhá penalta v utkání. K exekuci se postavil Václav Hejl a ani on nezaváhal. Zajimavý moment přinesla 71. minuta. Sudí po Dinebierově faulu odpískal v pořadí třetí pokutový kop v utkání. Faulující hráč navíc za následné protesty uviděl kartu červené barvy. I druhou zdemyslickou penaltu kopal Václav Hejl a i tuto šanci využil stoprocentně - zdemyslice tak třemi brankami otočily na 4:3. To však nebyl konec. Oslabené Nezbavětice se nevzdaly a díky dvě brankám Vladimíra Tomany dokázaly opět strhnout vedení na svou stranu. První brance předcházela Fajfrlíkova přihrávka, té druhé Zikmundův centr do vápna. Krásnému utkání by však slušela remíza. Nejspíš i proto si v 89. minutě vzal Aleš Polívka balón, prošel prakticky celou polovinou hřiště a střelou z hranice šestnácky srovnal na konečných 5:5. Nádherný závěr utkání!

 

Kopaly se tedy penalty. Nezbavětice proměnily všech pět pokusů, a jelikož Václav Hejl svůj třetí pokutový kop dne nedal, braly o bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Ondřej Kropík, brankář Zdemyslic: Oboustranně vyhrocené utkání nabídlo všechno, co si diváci mohli přát - góly, vyloučení, vyhrocené situace a nakonec penalty, ve kterých se bohužel vedlo lépe hostům."

SK Nezbavětice
Libor Sedlák, obránce Nezbavětic: "Zápas měl šmrnc, hrálo se svižně, akce střídala akci. Padlo deset branek a diváci si přišli na své. V zápase bylo několik zvratů. Vynikaly především útočné řady. Za domácí hráli velmi dobře Gavora, Tomana, Fajfrlík a Zikmund."



Sestavy


TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - I. Průcha [-] , M. Kysela [-] , O. Rous [-] , A. Polívka [-] - V. Hejl [-] , T. Lang [-] , V. Černík [-] , M. Šamšula [-] - J. Kroc [-] , P. Česal [-] (70. J. Bureš [-] )

SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - A. Hofrajtr [-] , P. Žítek [-] , L. Sedlák [-] , J. Dinebier [-] - M. Gavora [-] , J. Koubek [-] , M. Česal [-] , D. Zikmund [-] - V. Fajfrlík [-] , V. Tomana [-]

ČK: 71. J. Dinebier .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.