1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Nezbavětice 1:0 TJ Sokol Blovice B


Branky


0

Vyrovnané utkání mezi domácími Nezbavěticemi a hosty z Blovic rozhodla jediná branka. O tu se v 71. minutě postaral střídající Jan Bureš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blovická rezerva je sice v tabulce na vyšší příčce (6.), ale desátý celek tabulky měl zase výhodu domácího prostředí. Dala se tedy očekávat vyrovnaná bitva, která opravdu nastala. První poločas se nesl ve znamení vzájemného oťukávání. Ani jeden tým hlavně nechtěl udělat chybu, případné útočení se vnímalo pouze jako bonus. Optickou převahu měli sice hosté, ale větší procento držení míče k žádné gólové příležitosti nevedlo. Po nemastném a neslaném prvním dějství se šlo do šaten za stavu 0:0.

 

Samotní aktéři si nechali fotbalovou podívanou až na druhou půli. Konečně se hrál pěkný fotbal stylem nahorů-dolů, kde akce střídala akci. To se divákům muselo líbit. O to, že platil stále nerozhodný stav se výraznou měrou zaskvěl brankář Petr Šebek, který pohotově zneškodnil několik šancí Blovic. Zejména díky těmto zákrokům se následně dostal i do naší ideální jedenáctky 23. kola. Jediná branka přišla v 71. minutě. Dlouhý centr do vápna posunul Sladký hlavou k Janu Burešovi, na kterého již zívala odrytá svatyně. Skvělý tah trenéra, který autora gólu poslal na hřiště jen několik málo okamžiků před touto akcí. Blovice v závěru utkání vyrukovaly s očekávaným tlakem, ale Nezbavětice si bojovným a zodpovědným výkonem zajistily nulu vzadu a vítězství 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Nezbavětice
Libor Sedlák, obránce Nezbavětic: "Celé mužstvo bojovalo, makalo, a tak jsme nakonec ukopali výhru 1:0. Nejlepšími hráči byli Šebek a Dinnebier."

TJ Sokol Blovice B
TJ Sokol Blovice B: S blovickým klubem se nám nepodařilo navázat spojení. Omluvte proto, prosím, snížený počet informací z tohoto utkání. Děkuji.



Sestavy


SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - A. Hofrajtr [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , J. Dinebier [-] - J. Tomana [-] (55. J. Koubek [-] ) , M. Gavora [-] , D. Zikmund [-] , J. Sladký [-] (84. O. Kail [-] ) - V. Fajfrlík [-] , V. Tomana [-] (70. J. Bureš [-] )


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.