Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběkury porazily oslabené Neurazy


Branky


0

Neurazy vinou zranění i pracovního vytížení dorazily na hřiště Soběkur jen v deseti lidech. Domácí Sokol dokázal vyhrát 3:2 a navázal tak na překvapivý bodový zisk ze Vstiše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od úvodu utkání bylo znát, že Soběkury hrají přesilovou hru. Neurazy byly od prvních minut pod tlakem a zápas se hrál prakticky na jednu stranu. Už v 5. minutě se po hezké akci domácích prosadil Jaroslav Valíček, na kterého zívala prázdná brána. Ani vstřelený gól nezměnil obraz hry. Neurazy se zřejmě inspirovaly Mourinhovým pověstným autobusem, který zaparkovaly před vápnem. Ale ani tato taktika nepomohla. Další branka přišla ve 20. minutě, kdy se z penalty trefil Jan Hajšman. Další veliké příležitosti domácích zůstaly nevyužity, neboť střelu aktivního Jana Hajšmana zastavilo břevno a přímý kop Martina Klímy skvěle vytáhl brankář Václav Marian. Ke konci poločasu to mezi hráči začalo jiskřit, ale po strkanici netasil sudí žádnou kartu a vše vyřešil jen domluvou.

 

  Do druhého poločasu vstoupili domácí s vědomím, že vedou o dvě branky a o náskok by mohli přijít jen těžko. Proto se jejich výkon tomu z prvního poločasu jen stěží podobal. V první veliké šanci hostů se objevil Michael Martínek, ale jeho samostatný únik vychytal brankář Šesták. Přesto to bylo v 55. minutě už 3:0. Další branku přidal jednoznačně nejlepší hráč domácích, Jan Hajšman. Jestli si někdo myslel, že je utkání definitivně rozhodnuté, tak se mýlil. V 77. minutě se do vápna Sokola prodral Jaroslav Bouzek a vykoledoval si penaltu. Tu přesnou ranou k tyči proměnil Michael Martínek. Přesně o deset minut později přišla i druhá penalta, tentokrát po hře rukou. Míč si na puntík postavil Jaroslav Bouzek a ani on se nemýlil. Soběkury si však výhru v závěru pohlídali a utkání skončilo 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek, záložník Soběkur: "Další důležité body v přibližování se soupeřům před námi. Z naší strany nebyl výkon ideální a hodně zaostával za předešlými vítěznými zápasy, ale body do tabulky se počítají. Velkou pochvalu zaslouží kluci za to, jak k pokusu o záchranu přistupují. Měli jsme 6 hráčů na střídání, a to ještě dva byli omluveni."

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, záložník Neuraz: "Utkání bylo poznamenané tím, že jsme byli jen v deseti. Snažili jsme se proto hrát ze zabezpečené obrany. Chválím nasazení a bojovnost."



Sestavy


TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - L. Turek [-] (62. T. Velkoborský [-] ) , J. Bešta [-] , L. Bedenk [-] , M. Naar [-] (46. M. Königsmark [-] ) - T. Vlach [-] , M. Klíma [-] (58. J. Tušek [-] ) , J. Hanket [-] , M. Šíp [-] (70. V. Wohlmut [-] ) - J. Valíček [-] (78. J. Bešta [-] ) , J. Hajšman [-]

TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - J. Vladař [-] , J. Bureš [-] , V. Tříska [-] , M. Bureš [-] - V. Kuska [-] , M. Martínek [-] , P. Tříska [-] , P. Hanzlík [-] - J. Bouzek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.