2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

13.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žůrek porazil Určice


Branky


3

V sobotu 27. října bylo na hřišti v Kojetíně odehráno utkání 13. kola 1.A třídy mezi místní jedenáctkou a mužstvem Sokola Určice. Celé utkání bylo odehráno za vytrvalého deště, což negativně ovlivnilo výkon všech aktérů na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl odehrán za mírné převahy domácího mužstva. Kojetínští hráči se snažili nejčastěji zakončovat střelbou ze střední vzdálenosti. Část střel končila mimo brankovou konstrukci. S míči mířícími na branku měl gólman problémy, ale balón za svá záda nepustil. K největším šancím domácího mužstva v prvním poločase patřil centr do malého vápna z 9. minuty, který před nabíhajícím útočníkem dokázal na poslední chvíli odkopnout do bezpečí Zelina. A nebezpečná také byla střela Líska z úhlu, se kterou si brankář Hýbl poradil. Naší hráči mohli také vstřelit branku, ale olej O. Halouzky i zakončení Hejduka gólem neskončili. Domácím se podařilo vstřelit branku do šatny. Ve 40. minutě si nejdůrazněji v malém vápně počínal Žůrek a poslal svůj tým do vedení.

 

V 53. minutě  v blízkosti půlící čáry Zbožínek po zpracování míče podklouzl a byl z toho protútok tří na jednoho, který naštěstí pro hráče hostí gólem neskončil. Chvíli na to na druhé straně musel střelu O. Halouzky vyrážet brankář Gajdoš. V 67. minutě udělal Žůrek kličku  vyběhnuvšímu gólmanovi, ten následně spadl a útočník Kojetína pak v poklidu dokráčel s míčem až do branky- 2:0. V 75. minutě mohl nejnebezpečnější hráč Kojetína Žůrek vstřelit třetí branku, ale míč z jeho kopačky dokázal na brankové čáře zastavit Zelina. V závěru utkání se snažili hráči Určic s výsledkem ještě něco udělat úspěšní ale nebyly a tak tři body zůstaly v Kojetíně.

 

autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Kovalovice
M. Gajdoš [-] - J. Křížek [-] (79. P. Zápeca [-] ) , D. Javořík [-] , T. Jura [-] , L. Žůrek [-] , F. Plajner [-] , A. Josif [-] , J. Kantor [-] , D. Lýsek [-] , J. Kamenov [-] , M. Dočkal [-]

TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - S. Hejduk [-] , P. Zbožínek [-] , K. Žáček [-] (46. P. Vodák [-] ) , L. Zelina [-] , P. Mlčoch [-] (46. J. Antoníček [-] ) , O. Halouzka [-] , J. Dračka [-] (76. V. Krajíček [-] ) , T. Menšík [-] (89. M. Hýbl [-] ) , J. Frehar [-] (46. M. Bureš [-] ) , V. Slezák [-]

ŽK: 61. A. Josif , 64. D. Lýsek , 82. D. Javořík - 40. L. Zelina , 43. J. Dračka .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: BAŠNÝ Petr - PERUTKA Jiří, ČAMPIŠOVÁ Natálie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 08:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 17:31

Tip: výhra domácích