Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2018 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Polomi se urodila remíza


5

Domácí vstupovali do utkání v roli favorita a Bílovec přijížděl v roli týmu, který neměl co ztratit. Domácím v konečném účtování nestačilo ani dvoubrankové vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný poločas s vedením domácích

V parném odpoledni se na trávníku Pusté Polomi představil tým Bílovce. Hosté neměli co ztratit a po loňské protrápené sezoně chtěli do té nové vykročit správnou nohou. Tenhle plán se bíloveckým začal bořit už po sedmi minutách hry kdy Nykše překonal Černohorský 1:0 po pěkné akci Rychtára. To bylo asi vše co se do poločasu událo zajímavého, což potvrdily obě zúčastněné strany.

Přestřelka v druhé půli

Diametrálně odlišná byla druhá půle, ve které doposud dominantnější domácí začali ztrácet kontrolu nad hrou a jednoduchými ztrátami míčů dostávali Bílovec do hry. Přesto se ale Pustá Polom dostala do dvoubrankového vedení, a to zásluhou Švábíka v 60.minutě zúročil rychlý brejk po levé straně a nadvakrát překonal Nykše. O sedm minut později byli hosté odměnění za aktivitu gólem po standardní situaci, který měl na svědomí Bednář 2:1. V 75.minutě všechny domácí fanoušky opařil Seidler, který po skrumáži ve vápně domácích dorazil míč do sítě a srovnal stav utkání na 2:2! Bílovec byl v závěru utkání lepším celkem, nicméně na úplný obrat v utkání to nestačilo, a tak se body dělily.



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom
Michal Hrabina: Byl to těžký zápas protože Bílovec má šikovně hráče, kteří dobře kombinovali. Nám hodně pomohl celkem brzký gól, který nás uklidnil a potom už jsme měli více ze hry. Druhý poločas začal dobře, kdy jsme dali druhý gól. Od té doby jsme zápas přestali zvládat. Bílovec nás přehrával, protože jsme neuměli podržet míč a tím se na nás valil jeden útok za druhým. Nakonec dali dva šťastné góly po odražených balonech v šestnáctce. Celkově si myslím že nakonec ten bod byl pro oba spravedlivý.

FC Bílovec
Tomáš Preisner: Domácí nastoupili velice důrazně a agresivně do zápasu a šlo vidět, že zápas chtěli rozhodnout v prvním poločase. Což se jim trochu podařilo když se v 6. minutě pěkně protlačil Rychtár jednoduchou kličkou mezi obránci do vápna, a tam dával osamocený přihrávku pod sebe na nabíhajícího Černohorského a ten dával do odkryté brány. Domácí byli důraznější v osobních soubojích ale do šance už se nedostali. Do druhého poločasu jsme nastoupili s přesvědčením vývoj zápasu otočit. Změnil se způsob naší hry, byli jsme důraznější v osobních soubojích a dostávali jsme se do zápasu. Domácí už k ničemu nepustili. Až po chybě v 60.min kdy jsme po pravé straně chtěli dat rychlou přípravu do útoku jenže tu jejich hráč vypíchl a šel po lajně do brejku kde nacentroval na zadní tyč úplně osamocenému Švábikovi, který na dvakrát překonal našeho gólmana. Ale to nás nezlomilo a stále jsme přidávali na aktivitě, domácí odpadávali fyzicky a my těžili z jejich chyb. Poprvé dostal za záda domácího brankáře míč Bednář v 67.min a potom v 75.min Seidler. Škoda toho, že dokonání obratu se bohužel nekonalo a rozešli jsme se smírně 2:2.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - M. Švábík [-] , P. Malík [-] , M. Hrabina [-] , A. Blucha [-] , R. Vítek [-] (77. R. Jašek [-] ) , P. Pomp [-] , M. Richtár [-] (67. J. Frank [-] ) , A. Černohorský [-] (82. J. Velčovský [-] ) , P. Potůček [-] , R. Kuděla [-]

FC Bílovec
M. Nykš [-] - J. Darda [-] , J. Bednář [-] , L. Černín [-] , M. Seidler [-] , D. Šimíček [-] , D. Ondruš [-] , O. Pavlík [-] , M. Ronec [-] , P. Střelec [-] (70. T. Hradský [-] ) , R. Melecký [-] (61. Z. Dresler [-] )

ŽK: 45. M. Hrabina , 71. A. Schwalbe - 37. R. Melecký , 56. J. Bednář .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: MATĚJEK Vojtěch - PICMAUS Jiří, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Bílovec neměl špatný konec loňské soutěže a proto tipuji že získají alespoň bod.