1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodský Újezd vyloupil Luby


Branky


0

Chodský Újezd dokázal uzmout všechny body v Lubech, které se tak propadly na šest místo v průběžném pořadí, naopak hosté jsou již čtvrtí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný, k vidění byla jen spousta osobních soubojů, diváci si tak na branky museli počkat do druhé půle. 

 

Ve druhém poločasu to byli hosté, kteří se ujali vedení v 52. minutě, kdy střelu Pikla brankář Kodeš vyrazil před sebe a dobíhající Adam Kurčík dorážel do prázdné branky. Brzy měl velkou šanci na odpověď Čipera, ale z malého vápna přestřelil. V 75. minutě musel předčasně do sprch domácí Marek Sysel a hned o dvě minuty později šli hosté do dvoubrankového vedení, kdy přísně nařízený pokutový kop proměnil Trejbal Martin. V závěrečném náporu již domácí dokázali pouze snížit stav utkání, když proměnil centr Sýkory hlavou střídající Marek Pivoňka.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Karel Křížek: „Již třetí utkání za sebou před domácím publikem jsme nezvládli a všechny tři mistrovské body přenechali soupeři. Navíc jsme přišli o dalšího, což znamená oslabení sestavy do příštího kola.“

TJ Chodský Újezd
Petr Pikl: „Bylo to bojovné utkání, které rozhodl druhý poločas, zlomová asi byla penalta na 2:0.“



Sestavy


TJ Start Luby
P. Kodeš [-] - K. Křížek [-] , F. Sýkora [-] , M. Vejskal [-] , P. Kvítek [-] - M. Sysel [-] , J. Cole [-] (63. V. Koželuh [-] ) , V. Turner [-] , A. Čížek [-] (86. P. Voráček [-] ) - K. Švátora [-] (63. J. Voráč [-] ) , P. Čipera [-] (86. M. Pivoňka [-] )

TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - M. Beneš [-] , T. Vejvoda [-] , P. Opava [-] , L. Pikl st. [-] - L. Jílovec [-] , P. Pikl [-] , J. Pikl [-] , M. Trejbal [-] - V. Vyskočil [-] (90. P. Tomek [-] ) , A. Kurčík [-] (60. L. Pikl ml. [-] )

Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.