V. Beran 10.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín znovu těsně vyhrál


Branky


10. V. Beran
27

Měřínští pokračují v těsných výhrách a ani po čtyřech kolech neinkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Beran poslal domácí do vedení

V deštivou neděli zavítal na hřiště Jiskry Měřín soupeř z Moravských Budějovic, který ještě loni hrál ve vyšší soutěži. Měřín sice v letošní sezoně nepředvádí žádné střelecké představení, ale zdobí ho dokonale organizovaná obrana a na kontě zatím nula obdržených branek.

 

Budějovičtí na nic nečekali a hned od úvodního hvizdu se vrhli do útoku. Výsledkem byla střela do tyče ve druhé minutě. Po tomto varování domácí ovládli střed hřiště. V desáté minutě se po kombinaci na levém okraji útočné poloviny domácích ujal míče aktivní Beran a z dobrých dvaceti metrů vyslal na bránu projektil, který s přispěním brankové konstrukce zapadl přesně do horního růžku budějovické branky – 1:0. Jakmile se utišily ovace, vrátili se Měřínští zpět k útočnému snažení. Nejvíce v této fázi zaměstnával obranu Tomáš Kuřátko, který sváděl se stopery hostů velké množství soubojů a nedával jim svou aktivitou vydechnout. Z jeho hry pak těžili jeho spoluhráči, kteří měli více prostoru k ofenzivním výpadům. Hru ve zbytku prvního poločasu poznamenala častá přerušení díyk nedovoleným zákrokům z obou stran. Jiskra včasně zastavovala rozjíždějící se akce soupeře a brankář Hladík díky precizně hrající obranné řadě neměl téměř žádnou práci.

Domácí uhájili tři body

Druhý poločas začal v podobném duchu, jak ten první skončil. Domácí se soustředili více na obranu než na ofenzivní představení. Hosté se ve druhém poločase ujali dirigentské taktovky. Ovládli střed hřiště. Jejich snažení jim překazila již zmíněná defenziva domácích nebo nepřesnost ve finální fázi. Při útočných výpadech domácích fotbalistů byla opět nejvíce vidět dvojice Beran – Kuřátko. Prvně jmenovaný dokázal vytvořit několik střeleckých příležitostí pro svého kolegu. Ten většinou důrazně bráněn hostující obranou neměl dostatek času k přesnějšímu zakončení. V závěrečných minutách se hosté Budějovic ještě pokusili o změnu skóre. Jejich dlouhé nákopy ale končili na obranné hrázi Měřína, kde ve vzduchu kraloval bezchybný Polák.

 

Jiskra Měřín se tak stává malou raritou soutěže, kdy s celkovým skóre 3:0 pobrala 10 bodů ve čtyřech utkáních a okupuje čelní pozice tabulky. Brankář Hladík má ze čtyř zápasů čtyři čistá konty.

 

Měřín hraje v dalším kole v Rantířově. Moravské Budějovice hostí Stařeč.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Nevěděli jsme, co máme čekat od Budějovic. Přečkali jsme úvodní tlak a pak jsme je začali přehrávat. Máme teď hodně zraněných hráčů a o to víc musím poděkovat všem kluků za jejich zodpovědný přístup a bojovnost v každém zápase. Ve druhém poločase nás soupeř sice trošku zatlačil, ale kluci vzadu to odehráli skvěle. Za obrannou činnost musím pochválit celý tým. Sice nedáváme moc branek, ale na to si za týden nikdo nevzpomene a každý se podívá jen na kolonku s počtem bodů.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - L. Pololáník [-] (46. D. Jonáš [-] ) , M. Hladík [-] , K. Kružík [-] , V. Beran [-] (82. J. Marek [-] ) , M. Kožený [-] , T. Kuřátko [-] , T. Láznička [-] , D. Polák [-] , J. Netolický [-] , M. Matoušek [-]

SK Moravské Budějovice
O. Dvořák [-] - J. Kosmák [-] (60. D. Puchnar [-] ) , M. Pařízek [-] , K. Svoboda [-] , L. Sláma [-] (62. M. Premar [-] ) , P. Benda [-] (83. M. Neubauer [-] ) , P. Stark [-] (76. M. Premar [-] ) , L. Stehlík [-] , J. Benda [-] , O. Busta [-] (30. T. Kopeček [-] ) , V. Novotný [-]

ŽK: 70. M. Hladík , 75. M. Matoušek , 81. D. Jonáš - 70. T. Kopeček , 85. L. Stehlík .
Hráči zápasu: V. Beran , T. Láznička , J. Netolický .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HOLUB Radim - SKRYJA Stanislav, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: David Polák
Tip experta: výhra domácích

Bylo by blbé, kdybych dal opak, proto volím naši výhru. Sice to nebude jednoduché, ale naše obrana šlape jako hodinky a útočník Kuřátko prolomí svoji smůlu.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích