5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice rozstřílely Nedvědici


Branky


25

Nováček z Přibyslavic získal první body, když jednoznačně porazil Nedvědici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Úvod utkání patřil domácím, kteří se představili poprvé na svém hřišti ve vyšší soutěži a úvod patřil právě jim. Hned v úvodu utkání se dostal do šance Luboš Lopatář, ale tváří v tvář hostujícímu brankáři neuspěl. Domácí měli mírnou převahu a vytvářeli si více příležitostí než hosté, ale bez gólového efektu. První branka padla z penalty, když hostující hráč zahrál rukou ve vápně. Martin Matějek s přehledem proměnil - 1:0. I hosté měli několik dobrých příležitostí, tu největší neproměnil hostující hráč, který postupoval sám na brankáře domácích a jeho střelecký pokus skončil mimo branku. Do poločasu už se nic zásadního nestalo a do kabin se šlo za stavu 1:0.

Domácí navyšovali vedení

V druhé půli nastoupili lépe hosté a vybojovali pokutový kop, pravděpodobně klíčový okamžik utkání. Hostující hráč trefil jen tyčku. Po tomto okamžiku domácí opět zabrali a odměnou byl druhý gól, který vstřelil po hezké akci Luboš Lopatář. Vedení domácích pak navýšil Luboš Venhoda, který po krásné přihrávce od Lopatáře, uklízel do prázdné branky. Hosté ke konci utkání obdrželi 2 červené karty za faul, když domácí Kovář postupoval sám na branku a poté ještě obránce vyrážel nadvakrát míč z branky rukou. Zbylé dvě branky přidal Matějek Martin a Luboš Lopatář. Domácí tak vyhráli svůj první zápas ve vyšší soutěži po vysoké výhře 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Jsme rádi, že jsme po těsné porážce v prvním kole zvládli první domácí zápas a v pohodě jsme ho vyhráli.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - J. Skrobikowski [-] , M. Kopeček [-] , M. Picmaus [-] , P. Šárka [-] - L. Matějek [-] , V. Škorpík [-] (76. R. Musil [-] ) , M. Matějek [-] , J. Kovář [-] , L. Venhoda [-] - L. Lopatář [-] -

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - Z. Prudký [-] , M. Vašíček [-] (74. D. Kolbábek [-] ) , D. Bracek [-] (46. D. Houdek [-] ) , F. Škutchan [-] , M. Havlíček [-] , P. Sytař [-] , J. Veselský [-] (46. P. Pokorný [-] ) , L. Trdý [-] , V. Štefka [-] , J. Burýšek [-]

ŽK: 28. M. Matějek - 74. V. Štefka . ČK: 79. V. Štefka , 83. D. Kolbábek .
Hráči zápasu: M. Matějek , L. Lopatář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HAVLÍN Martin - KOPŘIVA Miroslav, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích