2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Nečtiny berou venku všechny body


Branky


12

TJ Nečtiny po prvním kole, který vyhráli suveréně zavítali na půdu TJ Baník Zbůch, který bude chtít doma uhrát solidní výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl branky na obou stranách

Domácí vletěli do zápasu jako uragán a po zásluze se ujali vedení , když z dorážky otevřel skóre Jan Šiman. Hosté se dostávali z tlaku domácích až tak kolem 20.minuty, hned z první šance hostů se nemýlil kanonýr Filip Socha a vyrovnal na 1:1. Zbytek poločasu opět domácí zatlačili hosty a vytvořili si pár šancí, které neproměnili. Hosté se mohli ujmout vedení , ale po brejku Filip Socha minul bránu. Hned z protiútoku přišel klíčový okamžik utkání, kdy domácí měli výhodu pokutového kopu. Brankář hostů Stanislav Arnet bravůrně chytil. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

Druhý poločas nabídl pořádné nervy.

Druhý poločas začali aktivněji hosté a zaslouženě se ujali vedení, když  krásnou přihrávku Lejska využil kličkou brankáři opět Filip Socha. O chvíli později platilo nedáš dostaneš, když v úniku neproměnil hostující útočník Polívka velkou šanci a domácí z protiútoku vyrovnali. Zápas nabíral na obrátkách a šance se střídali na obou stranách. Hosté dohrávali o deseti , ale i v početní nevýhodě se jim podařilo skórovat, když po závaru před brankou se nejlépe zorientoval Vojtěch Šedivec a dostal hosty do vedení. Domácí se hrnuli za vyrovnáním a tím otevřeli hostům prostor pro brejky. V jednom znich opět neuspěl Polívka. Domácí si ještě do konce zápasu vytvořili územní převahu , ale gól už nevstřelili díky skvělé obraně v čele s gólmanem Arnetem.



Ohlasy k zápasu



TJ Nečtiny
Václav Polívka: Těžké utkání, které přineslo vše, emoce, góly. Větší bojovností jsme utkání dotáhli do vítězného konce. Chtěl bych celému týmu poděkovat za bojovnost a touhou jít za vítězstvím.



Sestavy


TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - J. Hájek [-] (79. J. Hrdlička [-] ) , J. Hrdlička [-] , M. Netušil [-] (48. T. Svítil [-] ) , J. Šiman [-] , J. Daňhel [-] , V. Koudela [-] , M. Fořt [-] , A. Prokop [-] , R. Pfeifer [-] , T. Bártek [-] (65. D. Hájek [-] )

TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - J. März [-] , F. Socha [-] , M. Alexi [-] (69. Z. Bittermann [-] ) , V. Šedivec [-] (89. M. Bruml [-] ) , O. Hejlík [-] , M. Hlous [-] , L. Lejsek [-] , V. Polívka [-] , L. Brada [-] , O. Plic [-]

ŽK: 33. M. Fořt , 55. J. Daňhel , 59. J. Šiman , 78. A. Prokop - 10. L. Brada . ČK: 68. L. Brada .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - STŘEŠTÍK Jiří (N), PASCH Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tadeáš Nový

Expert: Tadeáš Nový
Tip experta: výhra hostů

Domácí nebudou stačit výkonostně na produktivní tým Nečtin.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích