1:5
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Slovan Blatnice doma dostala bůra


Branky


34. D. Tětek - 44. L. Tupý , 47. T. Kříž , 63. L. Tupý , 70. J. Hromada , 85. J. Hromada
12

TJ Olympie Kožlany po domácí výhře, budou chtít uspět i na půdě TJ Slovanu Blatnice, která také doma vyhrála. Dá se očekávat vyrovnané utkání a hodně branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně po gólu na každé straně

Brzy po úvodním hvizdu si Kožlany vypracovaly mírnou optickou převahu, ale střílely hlavně z dálky a nepřesně. Domácí se dostali k jediné nebezpečnější střele, kterou ale kožlanský brankář vytěsnil mimo tyče. Největší kožlanskou šanci spálil O.Berbr, který si zaběhl na kolmici za obranu, ale tváří v tvář blatnickému gólmanovi mířil vedle. Ve 34. minutě šli zčistajasna do vedení domácí, když blatnický David Tětek využil zaváhání kožlanské stoperské dvojice, pronikl až před brankáře a chladnokrevně skóroval. O chvíli později zneškodnil hostující brankář rychlý brejk domácích. Ve 44. minutě se podařilo vyrovnat L.Tupému, jehož střela z 20 metrů zapadla přesně pod břevno.

Druhý poločas excelovali hosté

Hned 2 minuty po přestávce odcentroval ze strany J.Hromada a pohotovým volejem z hranice vápna se prosadil T.Kříž. Rychlý zvrat domácí viditelně opařil, nemohli se dostat do hry a naopak se museli mít na pozoru před výpady kožlanských. Jeden z nich proměnil v 63. minutě v třetí branku L.Tupý a o 7 minut později se po kolmici za obranu radoval i druhý kožlanský útočník J.Hromada. Domácí se ani za nepříznivého stavu nevzdávali, vypracovali si několik standardek, ale gólu se nedočkali i proto, že kožlanské po jednom z centrů zachránilo břevno. A tak si poslední slovo vzal v 85. minutě opět J.Hromada, který po brejku z poloviny hřiště pečetil vysoké kožlanské vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Olympie Kožlany
Jiří Švamberg: Myslím, že výsledek hovoří za vše. Už v první půli jsme měli mírnou převahu, ale nebyli jsme přesní v koncovce. Hodně nám pomohly slepené góly před a po přestávce, v druhé půli jsme pak už byli i efektivní a po zásluze zvítězili.



Sestavy


TJ Slovan Blatnice
V. Skříčil [-] - D. Hauer [-] (46. T. Karban [-] ) , M. Greif [-] (65. J. Karban [-] ) , M. König [-] , D. Tětek [-] , Z. Kasl [-] , D. Čech [-] , J. Hošťálek [-] , J. Fišer [-] , J. Mestl [-] , D. Kojnok [-] (70. H. Kulhánek [-] )

TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - L. Frank [-] , T. Hurt [-] , T. Kříž [-] , J. Fiala [-] (46. J. Jícha [-] ) - O. Hurt [-] , V. Švamberg [-] , A. Čížek [-] , O. Berbr [-] - L. Tupý [-] , J. Hromada [-] -

ŽK: 60. M. Greif - 60. A. Čížek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LANDSHUT Josef - KAFKA Václav (N), FIALA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tadeáš Nový

Expert: Tadeáš Nový
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání, rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích