2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj získal proti Hradišti dva body


Branky


14

Cenné dva body uhráli proti silnému Hradišti fotbalisté plzeňského Prazdroje. Po normální hrací době skončil zápas remízou 1:1, na penalty pak byli úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Kočí

Domácí hráli od začátku ze zabezpečné obrany a vyráželi k velice nebezpečným brejkům. První se jim vydařil již v 5. minutě a pro hosty bylo štěstím, že Patrik Matula zamířil svůj lob vedle Bejčkovy brány. V 10. minutě musel zasahovat Bejček již naostro a zákrok předvedl parádní. Hosté kontrovali Ruckého střelou, kterou obrana tečovala na roh. Další zákrok si Bejček připsal mimo vápno, když odkopnul balon těsne před dotírajícím útočníkem domácích. Největší šance Hradiště přišla v 18. minutě. Dan Červený doběhl u zadní lajny skoro ztracený balon a jeho přízemní centr Bihary jen o kousek nestihnul dorazit do zcela odkryté domácí branky. Valečkova střela pak domácí bránu neohrozila a Prazdrojští zahrozili z dalších brejků. Obrana Tornáda pracovala dobře a neustále vystavovala domácí hráče do ofsidů. Když už se někdo této pasti vyhnul, zakročil výborně Bejček, nebo akci sami domácí nedotáhli. Jednu z dotažených akcí musel až na malém vápně hasit Krušina důrazným odkopem. Ve 42. minutě zahrávali hosté trestňák ze strany a po Kočího centru bylo v domácím vápně velmi rušno. Závar ukončil domácí hráč podkopnutím Onrdy Pytlíka a sudí ani chvilku nezaváhal. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Patrik Kočí - 0:1. 

Prazdroj zaslouženě vyrovnal

Šance na navýšení přišla pro hosty hned ve 48. minutě, místo nebezpečné střely z ní byl brejk a jen další výtečný Bejčkův zákrok zabrálil srovnání skóre. Další průběh hry nepřinášel ani šance ani pěkné akce. Hosté sice hráli více na balonu, ale zcela neúčelně. Po autovém vhazování Tornáda do vápna Prazdroje odvrátila domácí obrana balon do strany na Dergachova, který krásně posunul na nabíhajícího Matulu. Ten chvilku míč přidržel a rozdal jej do strany na dalšího rozběhnutého hráče - Litányiho, který zařízení trefil. 1:1 po opravdu dobrém vyřešení brejkové situace. V 70. minutě se Matula ve výtečné pozici ve vápně dobře nezorientoval a balon poslal sám před výtečně postaveným Bejčkem vedle brány. Další jasnou šanci domácích zmařil nejprve Bejček, dorážku Dergachova pak zblokoval Valeček skvělým skluzem na malém vápně. Němečkova propagační střela byla jen slabou odpovědí na příležitosti domácích. Další brejk ukončil důrazně ale čistě stoper hostí Pytlík, v dalším se blýskl návratem a čistým odebráním míče Matulovi Valeček. V poslední desetiminutovce zase měli trošku víc ze hry hosté. Valečkova střela ale byla slabá, Patrik Kočí po Biharyho pěkné akci hlavou z malého vápna v souboji s bekem Kolaříkovu branku přestřelil. Kočího trestňák v 86. minutě hlavičkoval jen slabě Vašek Krušina. 

O druhém bodu rozhodla šestá série

Zápas tedy skončil plichtou a o prémiovém bodu se rozhodlo v penaltách. Začínali domácí a Hostička trefil dobře. Pikhartovu střelu měl Kolařík na ruce, ale střela byla dostatečně prudká a stav byl 1:1. V druhé sérii chytil Bejček střelu k levé tyči Ranšovi a Pytlík poslal Tornádo do vedení 1:2. Třetí penaltu trefil Jarda Pavlíček nechytatelně, stejně tak Bihary na druhé straně nedal Kolaříkovi šanci. Bondarchuk se rovněž nemýlil, Danovi Červenému ale jeho střelu Kolařík vystihnul a bylo srovnáno 3:3 p čtyřech sériích. Dergachov potvrdil kanonýrské vlohy, Kočí proměnil i svoji druhou penaltu v zápase - 4:4. Po pěti sériích tak byl stav vyrovnaný a následovala náhlá penaltová smrt. Za domácí trefil Litványi a levý horní roh naprosto přesně. Za Tornádo si věřil Valeček. Jeho ránu ale Kolařík zkrotil a tak dva body zůstaly na Prazdroji, hosté si vezou do Hradiště jeden.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Zápas byl hlavně z naší strany plný nepřesností a hra moc velkou kvalitu neměla. My se za celý zápas nedostali ke kloudné akci a nebezpečné brejky soupeře jsme likvidovali někdy i se štěstím. Domácím naštěstí zvlhnul střelný prach a své šance neproměnili. Bejček předvedl několik výtečných zákroků, na druhé straně jsme my Kolaříka k pořádnému zákroku za celý zápas nepřinutili. Za předvedenou hru je bod ziskem, ale spokojeni rozhodně být nemůžeme. Záloha se nám pořádně nedostala do hry, míče jsme ztráceli v soubojích zbytečně lehce a na naší straně bylo spousta nepřesností. Tohle všechno musíme do příštího zápasu podstatně zlepšit.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , D. Dergachov [-] , P. Hyneš [-] , M. Ranš [-] , O. Litványi [-] , D. Urie [-] , P. Hein [-] (46. J. Hofrajtr [-] ) , J. Hostička [-] , A. Bondarchuk [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - O. Pytlík [-] , P. Kočí [-] , J. Němeček ml. [-] , V. Krušina [-] , M. Drahoňovský [-] , M. Valeček [-] , D. Červený [-] , J. Rucký [-] (46. F. Šperl [-] ) , V. Pikhart [-] , J. Bihary [-]

Hráči zápasu: D. Dergachov - P. Bejček .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - KŘEPELKA Petr (N), FURÁR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 20:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:26

Tip: remíza