D. Tupý 36.
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černická rezerva naplno zabodovala v Chrástu


Branky


14

Fotbalisté béčka Černic dokázali zvítězit 3:1 v Chrástu a na desátém místě se oddělili od zadní části tabulky, do které patří právě i Chrást. Hosty nasměroval za výhrou dvěma zásahy v první půli stoper Nádrazský. Domácí ještě do přestávky snížili, ale po změně stran Černičtí pečetili výhru ještě jedním gólem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nádrazský se dvakrát trefil po standardkách, za Chrást snížil Tupý

Oba týmy dělily před utkáním jen dva body a tak se svým způsobem jednalo o záchranářskou bitvu. Hosté byly zpočátku aktivnější a navíc se jim dařily standardní situace. Ve 20. minutě tak vedli už 2:0, když se nejprve hlavou a poté nohou prosadil stoper Radek Nádrazský. Poté začali hrozit i Chrástečtí, kteří spoléhali na jednoduchou hru s dlouhými nákopy na rychlé útočníky. Po jedné takové akci dokázal ve 36. minutě snížit na rozdíl jednoho gólu David Tupý.

Vlk pečetil skóre z přímého kopu

Po změně stran se hosté soustředili především na hájení výsledku a dlouhé pasy soupeře už většinou úspěšně eliminovali. Hrálo se tak spíše ve středu hřiště bez větších šancí na obou stranách. V 69. minutě pak Černičtí ještě pojistili svůj náskok, když se z přímého kopu trefil naprosto přesně Jaroslav Vlk. Hráči Spartaku už nepříznivé skóre 1:3 korigovat nedokázali a rezerva Černic si tak odvezla velmi důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): Měli jsme problém se sestavou, protože hrálo i áčko a to se pak těžko scházíme. Nakonec jsme se sešli ve dvanácti lidech. Hned ve 10. minutě se nám jeden hráč zranil a do hry tak musel ten jediný hráč na střídání, který dva roky nehrál. V první půli jsme byli i tak lepší. Našimi nejlepšími hráči byli Nádrazský a Vlček. Nádrazský dal dva góly po standardních situacích a vedli jsme tak 2:0. Domácí poté hrozili z rychlých akcí a nakopávaných balónů a z jednoho z nich i snížili na 1:2. Ve druhé půli už šance ani na jedné straně moc nebyly, hrálo se spíše ve středu pole a nám se podařilo z přímého kopu ještě navýšit stav.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - J. Mašek [-] (46. J. Ranc [-] ) , M. Bórik [-] (74. M. Brýla [-] ) , V. Šejdl [-] , M. Holeček [-] , T. Doležal [-] , P. Bruj [-] , J. Šuster [-] , M. Chládek [-] (62. V. Černý [-] ) , A. Brýla [-] , D. Tupý [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
R. Anders [-] - K. Kuncl [-] , L. Táborský [-] , J. Vlk [-] , J. Král [-] , P. Mastný [-] , M. Engl [-] , T. Engl [-] (16. J. Mareš [-] ) , O. Marušinec [-] , R. Nádraský [-] , P. Vlček [-]

ŽK: 42. M. Holeček , 90. D. Tupý - 54. J. Vlk .
Hráči zápasu: J. Vlk , R. Nádraský .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: OPALECKÝ Jiří - MACH Pavel (N), KAŇÁK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 20:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:26

Tip: výhra hostů