Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union sesadil dosavadního lídra tabulky!


Branky


15

Na hřiště Unionu přijížděli hosté jako vedoucí celek velmi vyrovnané tabulky. Domácí v předešlém kole po bezbrankovém poločase vysoko prohráli se Zručí a tak určitě nechtěli doma prohrát podruhé za sebou. To slibovalo dobrý fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned na začátku poslal domácí do vedení Šimana

Domácí vyrukovali od začátku s presingem již od brány a hned v první minutě vybojovali díky tomu autové vhazování. To provedeli tak rychle, že Dan Červený nestačil pokrýt nabíhajícího Šimanu, ještě k tomu při pokusu o zabránění střele ve vlastním vápně následně podklouznul a domácí hráč trefil protilehlou šibenici Bejčkovy brány naprosto přesně – 1:0. Na otočení zápasu ale měli hosté celý zápas. Domácí byli i nadále o něco lepší a Bejčkovu bránu jejich další pokus jen těsně přeletěl. Hosté se dostali ke slovu Tomášem Beránkem v deváté minutě, ale jeho ránu domácí golman Horn chytil. Na druhé straně zachraňoval Pytlík na poslední chvíli skluzem na rohový kop. V další možnosti volil Bihary místo střely přihrávku a tak z možnosti nakonec nic nebylo. Ve 14. minutě opět Bihary v dobré pozici před Hornem míč nezpracoval a tak Tornádo opět branku domácích neohrozilo. Červeného příležitost pak domácí obrana srazila na roh. Na domácí straně měli další velkou šanci Kutný s Hořánkem, ale Bejček skvěle vyběhnul a střela pak šla jen do boční sítě jeho branky. Po půlhodině hry mohli hosté vyrovnat, když Krušinovu přihrávku ve skluzu nezasáhl jen těsně Tomáš Beránek. Následný závar skončil Kočího střelou mimo domácí branku. Ve 32. minutě se do brejku dostali opět Beránek s Krušinou. Beránek ale místo střely volil přihrávku a Krušina dal branku. Domácí lajnový ale prvně zabránil zdviženým praporkem vyrovnání. Tentokrát patrně správně. O chvíli později domácí vyhlavičkovali balon z odkryté brány a tak poločas skončil vedením domácích 1:0.

Hostům nebyly uznány dva góly, Union duel dovedl do vítězného konce

Domádí na začátku druhé půle zahrozilli opět jako první, když Bejček musel zasahovat proti jejich další šanci. Uspěl skvěle. Patrik Kočí pak v dobré šanci pálil jen těsně vedle. Bejček pak opět zachránil Tornádo a na druhé straně padl další gól, který domácí lajnový eliminoval zdviženým praporkem. Tentokrát se již o tak jasnou situaci nejednalo a diváci sedící v linii se sudím dali jasně najevo, co si o takovém jednání myslí. V 61. minutě se naplnilo tradiční nedáš - dostaneš. Nejprve po rohu Tornáda trefil Pytlík hlavičkou spojnici tyče a břevna. Domácí se pak bezprostředně poté prosadili Hořánkovou střelou, kterou Bejček tečoval, ale bohužel stejně v jeho síti skončila – 2:0. Na tuto situaci reagoval trenér Hradiště dvojím střídáním. A střídání to bylo vydařené. Hanz Rucký se dostal v náběhu za domácí obranu, dostal parádní balon do ulice a výtečnou střelou po zemi s ledovým klidem snížil. Bohužel i napotřetí zaúřadoval domácí lajnový. V dalším souboji uštědřil domácí obránce Ruckému úder loktem do hlavy a hostující útočník opustil hřiště s krvavou dírou nad obočím. Na plac tak musel nerozcvičený Filip Šperl. Ten se ale do zápasu uvedl výtečně. V 82. minutě přistrčil balon Vaškovi Krušinovi, ten posunul na Furára, který střelou k tyči přeci jen snížil 2:1. Na vyrovnání měli hosté ještě 10. minut, což se jevilo jako dostatečná doba. Z protiútoku ale vybojovali roh domácí. Po Bejčkově vyběhnutí s výkřikem mám a následném promáchnutí se na zadní tyči prosadil osamocený Jindra, jenž vrátil domácím dvoubrankové vedení – 3:1. Závěrečný pokus o tlak byl ze strany hostí již křečovitý a bezzubý. K ohrožení Hornovy brány se prakticky ani nedostali. V poslední minutě se naopak domácí dostali k rychlému brejku, který opět i přes Bejčkvův zákrok skončil brankou – 4:1.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Domácí zvítězili zaslouženě. Své šance dali, my nikoli. Bylo na nich vidět větší touhu po vítězství a my se nemůžeme vymlouvat ani na trojici neuznaných branek. První nejspíše správně, druhá byla řekněme „na hraně“ a třetí jasně regulérní. Dokud ale nebude dostatek sudích, aby nemuseli na lajnách mávat hráči či funkcionáři vzájemných soupeřů, nebude tento nešvar možné vymýtit. Hlavní sudí nemá při sebevětší snaze šanci tohle z hloubi pole správně posoudit a na lajnové v 99% případů dá. Zápas ovšem zásadně ovlivnil rychlý gól domácích, kteří se při svém vedení mohli soustředit na obranu a vyrážet do velice nebezpečných brejků, na které mají skvělé typy hráčů. Kaňkou na jinak solidním zápase je krvavé zranění Hanze, které ani nebylo posouzeno jako faul a dle slov sudího si jej udělal sám..... Úder loktem to byl opravdu asi nechtěný, ale to by dnes nemělo rozhodovat. Za své lokty je každý zodpovědný ať je to úmysl, či nikoli. Naštěstí ani rentgen neodhalil zásadnější problém a tak bude Honzovo čelo zdobit pár stehů nad pravým obočím. Snad bude brzy zcela fit a zapojí se do hry. Příští týden hostíme doma Zruč a případné vítězství nás opět posune tabulkou nahoru. Tabulka je i po tomto kole ohromně vyrovnaná a tak se každý bodový zisk či ztráta okamžitě projeví posunem o několik míst.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , A. Sýkora [-] , A. Hořánek [-] (60. P. Filmak [-] ) , M. Haase [-] - D. Filip [-] (66. D. Kalaš [-] ) , M. Hořánek [-] , P. Šimana [-] , J. Jindra [-] - M. Seidl [-] (66. K. Kotrč [-] ) , P. Kutný [-] (78. O. Jakoubek [-] )

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] , J. Němeček ml. [-] , V. Krušina [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , T. Beránek [-] (65. M. Valeček [-] ) , J. Bihary [-] (65. J. Rucký [-] ) , M. Beránek [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - STARÝ Petr (N), VOLF Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 17:32

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů