D. Filip 85.
1:6
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč B si na hřišti Unionu ve druhém poločase zastřílela


Branky


85. D. Filip - 48. P. Hucl , 51. D. Sperl , 72. D. Sperl , 78. J. Trnka , 80. D. Sperl , 88. K. Trnka
14

Fotbalisté béčka Zruče si ze hřiště Unionu odvezli vysokou výhru 6:1. V prvním poločase přitom žádný gól nepadl, ale po změně stran se hosté rozstříleli a sami soupeři povolili korekci až za stavu 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zruč nasadila velké tempo, gól ale v prvním poločase nepadl

Fotbalisté Zruče na Union doslova vlétli a v úvodních minutách dostali soupeře pod velký tlak. S přibývajícím časem se osmělili i domácí, kteří začali hrozit z rychlých kontrů. Přesto měli hosté více ze hry, ale do přestávky se nedokázali střelecky prosadit ani oni, byť si nějaké šance vypracovali.

Hosté se rozstříleli, Sperl zaznamenal hattrick

Po změně stran pokračoval nápor Zruče a ten tentokrát už přinesl i góly. Hned ve 48. minutě se trefil Petr Hucl a o tři minuty později upravil skóre na 0:2 Dominik Sperl. To hosty definitivně uklidnilo a otěže zápasu tak měli pevně ve svých rukách. Hrou ve velkém tempu navíc soupeře postupně utavili a v závěrečné dvacetiminutovce tak mohli navýšit stav až do podoby debaklu. Po zásazích Dominika Sperla, Jiřího Trnky a opět Dominika Sperla, který zkompletoval hattrick, to bylo už 0:5. V 85. minutě se konečně dočkali i domácí. Seidl vysunul střídajícího Daniela Filipa, který zaznamenal čestný úspěch Unionu. Poslední slovo si však vzal celek Zruče, na konečných 1:6 upravil Karel Trnka.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Soupeř na nás hned od začátku vlétl, tempo zápasu rozhodně nepatřilo do městského přeboru. Prvních deset minut jsme se nezmohli na nic víc než bránění a odkopy, postupně jsme se dostali více do hry a měli nadějné šance z brejků. Přesto jsme se spíš bránili, poločas jsme odolávali, ve druhém jsme ale dostali dva rychlé góly a bylo po zápase. A jak nám docházely síly, přibývaly góly v naší síti. Prohra určitě zasloužená, ale nemusela být tak vysoká...

TJ Zruč B
Jaroslav Mastný (trenér): Bylo to jednoznačné. Od začátku jsme hráli dobře, navázali na výkon z minulého týdne a byli celý zápas lepší. Ještě jsme spálili spoustu šancí a po přestávce nám to tam konečně napadalo. Určitě panuje spokojenost.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , A. Sýkora [-] (83. Z. Chmelík [-] ) , A. Hořánek [-] , M. Haase [-] - P. Kutný [-] , P. Filmak [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] (60. D. Filip [-] ) - M. Seidl [-] , K. Kotrč [-] -

TJ Zruč B
J. Berger [-] - O. Mašek [-] , D. Mošna [-] (59. K. Trnka [-] ) , V. Mařík [-] (46. M. Lang [-] ) , M. Fryček [-] , T. Jelínek [-] , D. Sperl [-] , M. Klail [-] (55. J. Trnka [-] ) , M. Trnka [-] , T. Valenta [-] (57. V. Mašek [-] ) , P. Hucl [-]

ŽK: 24. A. Hořánek , 83. D. Filip - 40. V. Mařík , 77. M. Trnka .
Hráči zápasu: M. Hořánek - M. Fryček , D. Sperl .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: Švantner František - TRÁZNÍK Martin (N), TRNKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Union překvapení minulého kola tentokrát Zruči nedovolí

Tip: výhra domácích

Zajímavý zápas, kde se střetnou dva týmy s výbornou ofenzivou. Věřím v hodně gólů a vítězství domácích