4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov hladce přehrál Chrást


Branky


19. T. Sládek , 22. B. Mičan , 29. R. Tyll , 61. A. Zikmund - 70. A. Brýla
14

Fotbalisté Smíchova rozhodli domácí duel s Chrástem už v první půli, po níž vedli 3:0. Po přestávce pak přidali ještě jeden gól, hosté pak na konečných 4:1 korigovali z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí skórovali třikrát v rozmezí deseti minut

Smíchovští fotbalisté přivítali soupeře ze zadní části tabulky, chrástecký Spartak. Domácí od začátku ukazovali, že chtějí zvítězit a dostali soupeře pod soustavný tlak. Z něho pramenily šance a posléze i góly v síti brankáře Kokošky. Ten první zaznamenal v 19. minutě Tomáš Sládek a hned o tři minuty později zvýšil na 2:0 Bohumír Mičan. Skvělou domácí desetiminutovku pak dovršil třetím zásahem stoper Radek Tyll. Chrást se v první půli téměř na nic nezmohl. Náznaky brejků pak likvidoval brankář Pečenka, který se několikrát blýsknul včasným vyběhnutím.

Druhá půle přinesla po gólu na každé straně

Také po změně stran měli domácí převahu. Po hodině hry pak přidali ještě jeden gól, už na 4:0 zvyšoval mladý záložník Alexandr Zikmund. V 70. minutě se pak dočkali i hosté. Rozhodčí nařídil po kontaktu ve vápně proti domácím pokutový kop, který Adam Brýla proměnil. Ve zbytku utkání si ještě domácí vytvořili několik šancí, ovšem na populárního bůra už nedosáhli.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Chrást omladil. Měli tam několik kluků z dorostu, což bylo znát. Odehráli jsme jeden z nejlepších prvních poločasů, co tu pamatuji. Gólů jsme mohli dát i víc. Soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili, snad neměli ani střelu na bránu. Celý zápas jsme měli hru pod kontrolou a vytvářeli si šance. Dali jsme si za cíl nedostat gól, což jsme opět nesplnili, ale to bylo spíš chybou rozhodčího, který písknul spornou penaltu. To mě trošku namíchlo, protože už jsme se letos přesvědčili, že když dostaneme gól, tak se zblázníme a jsme schopní ztratit vyhraný zápas. To se naštěstí nestalo a utkání jsme v klidu dohráli. Jsem rád, že jsme to zvládli. Bylo to snad první utkání, ve kterém jsme neměli větší starosti. Gólů jsme mohli dát i víc, ale celkově jsem s výkonem spokojen.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
K. Pečenka [-] - B. Mičan [-] (61. F. Baštář [-] ) , J. Kovář [-] , J. Ostrolucký [-] , D. Kroc [-] , M. Bačkovský [-] (61. J. Gruncl [-] ) , A. Zikmund [-] (61. L. Rout [-] ) , P. Konopík [-] , T. Sládek [-] , R. Tyll [-] , J. Černý [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Matys [-] , M. Bórik [-] , P. Bruj [-] , J. Mašek [-] (65. M. Bečka [-] ) , T. Doležal [-] , O. Skalski [-] , J. Šuster [-] , V. Černý [-] , A. Brýla [-] , D. Tupý [-]

ŽK: 69. T. Sládek - 30. D. Tupý , 46. P. Bruj , 79. M. Matys , 82. M. Bórik .
Hráči zápasu: J. Černý .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: ŠNAJDR David - BEŠTA Vladimír (N), ŠEJDL Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Smíchov doma jasně zvítězí

Tip: výhra domácích

Smíchov musí už zabrat a zvítězí za tři body