J. Kovařík 64.
P. Vacek 69. (p.)
T. Voves 78.
4:3p.
(0:2)
14. K. Trnka
29. D. Sperl
84. J. Tykvart (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatický zápas mezi Liticemi a Zručí B rozhodovaly penalty, jejich hrdinou byl domácí gólman


Branky


64. J. Kovařík , 69. P. Vacek (p.) , 78. T. Voves - 14. K. Trnka , 29. D. Sperl , 84. J. Tykvart (vl.)
14

Zajímavou podívanou nabídl divákům duel mezi Liticemi a béčkem Zruče. Hosté ho rozehráli lépe a po poločase vedli o dva góly. Domácí po přestávce zabrali a třemi góly skóre otočili, ovšem závěru si vstřelili nešťastný vlastňák a rozhodovat tak musely až penalty. Vítěze nakonec určila až třináctá série a šťastnější byly domácí Litice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili z brejků

Fotbalistům Litic se vstup do sezóny povedl a svou stoprocentní bilanci si chtěli zachovat i proti nepříjemné rezervě Zruče. Domácí také byli od začátku duelu aktivnější, ale svou převahu nedokázali vyjádřit gólově. Hosté spoléhali na pevnou defenzivu a z ní občas vyrazili do smrtících brejků. Ve 14. minutě tak jeden z nich zakončil Karel Trnka a po půlhodině hry se prosadil také Dominik Spour. Liticím tak nebyla aktivita nic platná, do šaten se totiž odcházelo za stavu 0:2.

Litice skóre otočily, ale vlastní gól Tykvarta poslal zápas do penalt

Do druhého poločasu Litice vyrukovaly se snahou průběhem zápasu něco udělat a jejich tlak ještě zesílil. V 64. minutě se domácí konečně prosadili i gólově. Z dálky napřáhl Jaroslav Kovařík a jeho povedená střela zapadla až do sítě. O pět minut později pak byla proti hostům nařízena penalta, kterou proměnil litický kapitán Pavel Vacek. V 78. minutě se navíc trefil i střídající Tomáš Voves a domácí rázem dokonce vedli 3:2. Zruč se ale nevzdala a ještě zabojovala. V 84. minutě hosté zahrávali standardní situaci a centrovaný míč nešťastně přizvedl za záda vlastního gólmana Jan Tykvart – 3:3.

Rozhodla až třináctá série, Tihlařík chytil šest penalt!

Utkání tak dospělo až do penaltového rozstřelu, který byl hodně dramatický. Jeho hrdinou byl litický brankář Jakub Tihlařík, který svůj několikrát udržel ve hře momentě, kdy už mohli hosté rozhodnout. Celkově chytil hned šest penalt, včetně té rozhodující ve třinácté sérii. Litice tak sice ztratily v sezóně první bod, ale přesto se udržely na čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Byl to divoký zápas. Po prvním poločase jsme prohrávali 0:2, i když jsme byli celou dobu lepší, ale oni nám dali ze dvou brejků dva góly. Do druhé půle jsme nastupovali s tím, že to musíme otočit. Hrálo se podobně jako v tom prvním poločase, hosté se už jen bránili. Zaslouženě jsme tak otočili skóre na 3:2 a ještě dali i čtvrtý gól, který ale rozhodčí pro domnělý ofsajd neuznal. Vypadalo to, že to dohrajeme do vítězného konce, ale v 84. minutě náš stoper nešťastně tečoval centr ze standardní situace a překonal našeho brankáře. Co se dělo v penaltách, jsem ještě nezažil. Že bychom my a soupeř kopali třináct penalt. Hrdinou rozstřelu byl náš brankář Tihlařík, který chytil hned šest penalt. Ty dva body jsme si za předvedený výkon určitě zasloužili.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - J. Tykvart [-] , L. Kindl [-] (46. T. Voves [-] ) , F. Vajskebr [-] (56. A. Hanzlíček [-] ) , O. Kollros [-] , J. Kovařík [-] , P. Vacek [-] , J. Knotek [-] (76. V. Liška [-] ) , T. Aschenbrenner [-] , P. Hulina [-] , M. Forman [-]

TJ Zruč B
J. Berger [-] - Z. Boháč [-] (56. K. Kazda [-] ) , J. Trnka [-] , P. Musil [-] , V. Eisenhammer [-] (79. P. Schwarz [-] ) , D. Sperl [-] , R. Karpíšek [-] , V. Mařík [-] , P. Záhořík [-] (70. V. Mašek [-] ) , K. Trnka [-] , M. Trnka [-]

ŽK: 87. P. Hulina - 39. Z. Boháč , 66. V. Mařík .
Hráči zápasu: J. Tihlařík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Schingler Milan - BLOVSKÝ David (N), KRAUS Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: výhra domácích

Máme formu, a doma moc neztrácíme. Věřím ve výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů