1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:30

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu Druztové s Rapidem se body dělily, ten bonusový získali v penaltách domácí


Branky


14

Utkání mezi Druztovou a rezervou Rapidu skončilo po 90 minutách bez gólů. Rozhodovat tak musely až penalty, v nichž si vedli výrazně lépe domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl

2. kolo městského přeboru proti svedlo také dva týmy, které čekaly na první body v sezóně. Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal. Oba týmy se snažily o kombinační hru a na obou stranách se urodilo i pár šancí. Ty ale hráči nedokázali proměnit a tak se šlo do šaten za bezgólového stavu.

Skóre se nezměnilo ani po změně stran

Podobný obrázek hry byl k vidění také po přestávce. Druztová s blížícím se koncem duelu hosty zatlačila, ale v řádné hrací době domácí rozhodnout nedokázali.

V penaltách kralovali domácí

Penaltový rozstřel už vyzněl jasně pro Druztovou. Hosté totiž překonali brankáře Purkara pouze jednou, naopak všichni čtyři domácí střelci byli stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
Petr Ruml (trenér): Po návratu kluků z dovolených jsme už měli k dispozici sestavu, která se blížila té ideální. Chtěli jsme vyhrát, ale Rapid nás hodně trápil svým systémem hry. My jsme se soustředili na to, abychom nehráli nakopávané balóny a chtěli jsme využít naší v novém složení hrající zálohu. Byl to vyrovnaný zápas, šance byly na obou stranách. Na konci jsme soupeře i zatlačili. Z mého pohledu to byl pěkný zápas, protože kluci projevili velkou snahu. Se ziskem dvou bodů jsem spokojený.




Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - L. Denk [-] , T. Linda [-] , V. Němeček [-] (41. D. Roubal [-] ) , P. Hofmann [-] (46. J. Zeman [-] ) , T. Roubal [-] , J. Šlauf [-] , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] , P. Fischer [-] , J. Hauptmann [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - I. Kőrősi [-] , V. Foist [-] , R. Pour [-] , J. Harmady [-] , M. Novák [-] , J. Jelínek [-] , J. Hlaváč [-] , P. Uchytil [-] , M. Metlický [-] , O. Baroch [-]

Hráči zápasu: J. Souček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - NAVARA Jaroslav (N), PULKEVIČ Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Utkání s Druztovou v prvním kole pro nás nebylo jednoduché a myslím, že doma potvrdí svoji kvalitu a rezervu Rapidu porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza

Tip: výhra hostů