3:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Suchdol promarnil v utkání s Halámky dvoubrankové vedení, body se nakonec dělily


Branky


45. M. Slavík , 57. L. Slavík (p.) , 86. M. Svoboda - 22. D. Trmal , 27. K. Trmal , 76. D. Trmal
32

V pěkném podzimním odpoledni a typicky fotbalovém se odehrálo na hřišti v Halámkách tradiční derby s rezervou Suchdola nad Lužnicí a která také "tradičně" přijela posílena o pendly z prvního týmu a hráči, kteří pravidelně nastupují v krajské soutěži. Hrál se velmi pohledný, svižný fotbal nahoru dolů se spoustou branek, soubojů, hezkých akcí, před pěknou diváckou kulisou. Derby přineslo vše, hodně neproměněných šancí na obou stranách. Domácí se museli obejít bez svého kapitána Kollmanna, ale dokázali ho nahradit Kubákem. Výsledek odpovídá průběhu hry a remíza je zasloužená.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Od samého začátku se hrál pohledný fotbal s typickým znakem derby, plný nasazení, osobních soubojů a do 20. minuty se hra střídala ze strany na stranu. Poprvé se měnilo skóre ve 22. minutě po akci Gorného, když Koranda vyrazil složitou střelu a z dorážky měl lehkou úlohu do prázdné Daniel Trmal - 0:1. Probíhající 27. minuta přinesla chybu domácích na pravé straně, kde byl opět u zrodu Gorný a několika přihrávkami opět do prázdné tentokrát Karel Trmal zvyšoval na 0:2 pro hosty ze Suchdola. V této fázi hry byl Suchdol rychlejší na míči a prim jim hrála záloha v čele s Gorným a Hešíkem opřenou o rychlé bratry Trmaly. Ve 30. minutě mohli snížit domácí, ale jejich loženku spálil Tomáš Trsek, v 35. minutě stejný hráč nezužitkoval perfektní centr od Ladislava Slavíka, který nastoupil s velkým sebezapřením po nevybíravém zákroku z Buku. Trsek byl zcela sám před Durkem, ale na malém vápně trestuhodně minul. Ve 37. minutě mohl Suchdol odskočit na tříbrankový rozdíl, ale jejich útočník také selhal. Další akce domácích probíhala středem hřiště, kde dobře střílel Jiří Herzog, ale jeho přízemní střela si také nenašla cestu mezi tyče. Na šance bohatá první půle přinesla přeci jen snížení stavu ze strany domácích, když centr před bránu od Ládi Slavíka, odvrátila obrana hostí jen k volnému Michalovi Slavíkovi a ten golem do šatny upravil na 1:2.

Obě mužstva si nakonec body rozdělili

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu jak první skončil a stále se hrál svižný fotbal. Domácí společenství se dokázalo vyrovnat hostující běhavé hře, dokázalo také nahradit svého absentujícího kapitána Kollmanna a vlastně plně nahradilo stoperskou dvojici s také chybějícím Dudou. Náhradníci Kubák se Staňkem si určitě odehráli své. Zasloužené vyrovnání přišlo v 57. minutě. To si balon vzal Cigáň, posunul na volného Macha a ten dále na unikajícího Ladislava Slavíka. Ten byl faulován v pokutovém území a sám proměnil nařízenou penaltu 2:2. Suchdol se nespokojil s remízou a jejich posílený rezervní tým chtěl stůj co stůj urvat vítězství na svou stranu. Znovu přidal na tempu a v 69. minutě již unikal Trmal a šel by sám, včasným vyběhnutím za hranici šestnáctky mu však zmenšil střelecký úhel gólman Koranda a Trmal přestřelil. V 76. minutě se opětovně ujali hosté vedení a po úniku znovu Daniela Trmala po pravém křídle odskočili na 2:3. Ani domácí nechtěli kvalitní derby prohrát a hnali se za dalším vyrovnáním. To se jim znovu povedlo, když po závaru v obraně hostí centroval Ladislav Slavík, jeho bratr Michal ještě hlavou dobře netrefil první balon, ale na podruhé důrazný domácí bijec Miroslav Svoboda zase hlavou propálil nereagujícího Durka a srovnal na 3:3 v 86. minutě. To byla poslední tečka za místním kvalitním derby, za příjemného počasí před dobrou diváckou návštěvou.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Před domácím derby jsme věděli dlouho dopředu o absencích kapitána Kollmanna, který nám pevně drží obranu i chybějícím předstoperu Dudovi. Další stále zraněný Robert Adensam nemohl také zaskočit a tak jsme museli hledat zcela novou dvojici. Čekal nás tradičně posílený rival z blízkého Suchdola o hráče prvního mužstva a tedy nic jednoduchého. Nám se povedlo nahradit zmiňovanou dvojici a náhradní stoper Kubák si odehrál své a k tomu mu neméně dobrým výkonem sekundoval Staněk, než se také drobně zranil. Tímto děkuji dalšímu staršímu hráči Karlovi Deckerovi, který také vypomohl. Suchdol nás nepřekvapil, hrál výborně v záloze díky Gornému a Hešíkovi a rychlé křídelní hře přes bratry Trmaly a Heřmana. Hosté díky tomu zaslouženě vedli, my jsme trpělivou a poctivou hrou čekali na své šance, které také přišli. Dokázali jsme srovnat dvougólové manko a i když jsme znovu prohrávali, tak jsme zase srovnali na konečnou spravedlivou remízu. Šancí bylo hodně na obou stranách a dle mého výsledek odpovídá průběhu hry .Nechtěli jsme prohrát a s plichtou jsme spokojeni vzhledem k tomu, jaký proti nám dnes stál soupeř a divím se, kde se nachází v tabulce. Protože s takovou hrou a hlavně touto dobrou sestavou patří výš. Dnes kvalitní zápas, hodně branek, dobré počasí a dobrá návštěva. Za to určitě spokojenost.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): V tomto zápase jsme si jednoznačně měli pohlídat vedení a odvézt tři body. K naší smůle jsme bohužel doplatili na naše neproměněné šance a a laciné góly do naší brány. I když remíza v Halámkách není špatný výsledek, přeci jen nás ušlá výhra mrzí.



Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - J. Macho [-] , K. Juráň [-] , P. Kubák [-] - R. Cigáň [-] , J. Herzog [-] (46. M. Svoboda [-] ) , P. Novák [-] , M. Slavík [-] - L. Slavík [-] , Z. Staněk [-] (56. K. Decker [-] ) , T. Trsek [-] (67. A. Havel [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
M. Durek [-] - L. Kuchyňka [-] , J. Heřman [-] (70. L. Chládek [-] ) , T. Potěšil [-] (25. M. Čáp [-] ) , R. Gorný [-] , K. Trmal [-] , D. Trmal [-] , L. Hešík [-] , M. Šuba [-] , F. Rácik [-] (72. M. Havelka [-] ) , D. Kreim [-]

ŽK: 30. M. Slavík , 88. J. Macho - 90. K. Trmal .
Hráči zápasu: P. Kubák - K. Trmal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Náprava Miroslav - DEVERA Radek, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Fanoušek - TJ Sokol Plavsko | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Halámky se zatím drží na vysoko v tabulce a očekávám, že si pozici udrží i po zápase se Suchdolem, proto tipuji jejich výhru.

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů