Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny tvrdě narazily, prohrály na půdě rezervy Českého Krumlova


Branky


15

Utkání mezi rezervou Českého Krumlova a sestoupivším celkem Chvalšin příliš šancí nenabídlo. Přesto z toho mála, co diváci viděli, padlo šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se domácím povedl na jedničku

Do utkání vstoupily lépe hostující Chvalšiny, ale z první branky se radovali domácí. Již v deváté minutě se po standardní situaci Švába mladšího trefil rybičkou na zadní tyč Miroslav Ješina a domácí vedli 1:0. Druhou branku přidali domácí po rychlém protiútoku, který nedokázali hosté odvrátit, když měli několik příležitostí k odkopnutí míče, ten se nakonec však dostal k nohám Jindřicha Kordíka a bylo to 2:0. Po této brance hostující trenér vystřídal brankáře a do branky se tak postavil Cába. V pětatřicáté minutě se dostali k velké šanci také hosté z Chvalšin. Středopolař Sluka napřáhl zpoza vápna, ale jeho parádní střelu do šibenice vychytal ještě parádnějším zákrokem domácí brankář Fabián Bílý.

 

Třetí gól padnul v devětatřicáté minutě, když Trapl nacentroval míč do vápna, kde ho dopravil do brány skluzem Miroslav Elfmark3:0. Chvalšinský poločas hrůzy uzavřel v samotném závěru první půle po rohovém kopu Miroslav Ješina, když dorazil míč za bezmocného Cábu. Do kabin se tedy šlo za stavu 4:0 pro domácí Slavoj.

Chvalšiny zlepšily svou hru a přidaly dvě branky, to však bylo málo

O přestávce proletěl v kabině Chvalšin vítr, který přivál chvalšinským hráčům do žil více energie. Hosté totiž v šestapadesáté minutě po krásné akci snížili zásluhou navrátilce z Křemže Radovana Kaprála a v 63. minutě pak přidal druhou branku Tomáš Holas po rohovém kopu, který následoval po neúspěšně kopnutém pokutovém kopu po ruce Kordíka. Ve zbývajících minutách zápasu se už nic zásadního nestalo, bylo k vidění pouze velké množství nepřesností a tvrdých zákroků, za které padly čtyři žluté karty.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Antonín Krák, hráč: Soupeř byl více na balonu, ale těžili jsme z chyb soupeře s tím, že v prvním poločase jsme proměnili 100% šancí, a to rozhodlo zápas. Ve druhém poločase jsme ukázali sílu týmu a bojovnost a díky tomu jsme dokázali uhlídat brankový náskok z prvního poločasu. Celý tým hrál výborně, ale vyzdvihnout by se měl výkon Fabiána Bílého a veterána Zbyňka Doubka.

TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel, trenér: Zápas jsme si prohráli sami už v 1. poločase. Dostali jsme 4 góly po našich chybách a lacinému přístupu všech hráčů. Hráči byli myšlenkami někde jinde, než na zápase. Ve 2. poločase jsme se zlepšili a snížili na rozdíl dvou gólů. Pak už si domácí zápas pohlídali. Všichni hráči, ať si sáhnou do svědomí co proto udělali. Tréninky jsou od toho, aby to pak předvedli v zápase, a to bohužel neudělali. Musíme se teď připravit na domácí zápas s Kájovem a bodovat naplno.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
F. Bílý [-] - T. Bohatý [-] , J. Toman [-] , M. Pils [-] - Z. Šváb [-] , D. Trapl [-] , Z. Doubek [-] , M. Ješina [-] - A. Krák [-] , J. Kordík [-] , P. Filip [-]

TJ Sokol Chvalšiny
L. Schwarz [-] - R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , Z. Ginzel ml. [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Friš [-] , M. Kamenský [-] , T. Holas [-]

ŽK: 62. J. Kordík , 68. A. Krák - 77. L. Fučík , 83. P. Sluka .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - SUCHÁNEK Daniel (N), BABINSKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Páťa s Fůčou to vepředu rozjedou a 3 body si odvezou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích