Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: SK Rudolfov B doma rozstřílel TJ Sokol Římov 7:2


Branky


4. J. Machovec , 41. J. Machovec , 52. A. Janura , 54. M. Pfleger , 61. P. Maršán (vl.) , 67. A. Janura , 82. D. Plojhar - 10. P. Maršík , 19. J. Daniel
26

V desátém kole OP přivítala rezerva Rudolfova na domácí půdě hráče TJ Sokol Římov, který byl před tímto utkáním na 9. příčce tabulky se ziskem 8 bodů. Domácí jistě chtěli prodloužit sérii vítězství a potvrdit získané body z venkovního zápasu ve Zlivi a zopakovat velmi dobrý výkon z tohoto utkání. Pokusit se tak posunout opět tabulkou vzhůru a atakovat přední příčky. Rudolfovští nastoupili opět v jiném složení, zejména obranné řady, ale v jinak silné sestavě s několika pendly z A-týmu. Hráčům z Římova se naopak při výjezdech na cizí hřiště vůbec nedaří a ve 4 venkovních zápasech doposud nezískali ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavá vyrovnaná první půle

Zápas zahájili domácí hráči s velkou aktivitou a hostující tým zatlačili před vlastní pokutové území. Začali si vytvářet jednu šanci za druhou a již ve 4. minutě šli domácí do vedení. To když po závaru v pokutovém území hostů napálil odražený míč z hranice vápna střelec Jaroslav Machovec skrz houštinu hráčů pod břevno - 1:0. Následně hráči domácích nedotáhli několik dobrých kombinací a náběhů do kvalitního zakončení a za svoji ležérnost byli brzy potrestáni. A tak hned z prvního nebezpečného protiútoku hostujícího mužstva bylo vyrovnáno. V 10. minutě před svým pokutovým územím sice domácí vybojovali balon, ale následně chtěl Radek Tyrpák situaci zbytečně řešit fotbalově, o balon v souboji přišel a hostující hráč Pavel Maršík se nerozpakoval z 25 metrů balon z první napálit a překvapil tím i brankáře Davida Keřku, který byl v té chvíli příliš venku z branky, míč mu zaplaval pod břevno a bylo vyrovnáno - 1:1. Touto chybou vrátili rudolfovští soupeře do zápasu a ten byl minimálně 20 minut lepším mužstvem. Domácí měli sice optickou převahu, ale byli zcela neškodní. Zkušení hráči Římova velmi dobře a obětavě bránili, předvedli maximální bojovnost a podnikali nebezpečné protiútoky. A z jednoho z brejků šli také do vedení. V 19. minutě domácí hráči vzadu opět chybovali, nedostoupili včas protihráče, který vyslal do volného prostoru Jakuba Daniela. Ten utekl obraně a samostatný nájezd s přehledem proměnil a poslal své mužstvo do vedení - 1:2. Tato branka mladý domácí tým ještě více zaskočila a mohli být rádi, že soupeř je nepotrestal třetí brankou. Ale v poslední desetiminutovce první půle se hráči Rudolfova opět zlepšili v kombinaci a nasazení, začali hostující mužstvo přehrávat a vytvářet si velké množství standardních situací. Z několikáté situace se také podařilo vyrovnat. V 41. minutě se po výborně zahraném rohovém kopu levonohým Filipem Peigerem prosadil na zadní tyči opět Jaroslav Machovec, když vyplaval zcela osamocen na malém vápně a neměl problém trefit hlavou zcela opuštěnou svatyni hostů - 2:2 a tím stanovit poločasový výsledek.

Druhý poločas byl jednoznačnou záležitostí domácích

Hned od první minuty druhé půle domácí hráči hostující mužstvo dostali pod obrovský tlak. Rozběhali jejich defenzivu, zpřesnili kombinaci, pohyb bez míče a důraz v osobních soubojích. Napadali hosty ve více hráčích a ti začali kupit chybu za chybou. V 52. minutě zlepšený výkon korunoval vedoucím gólem dorostenec Adam Janura, velmi dobře fyzicky a rychlostně vybavený, který proměnil přihrávku po úniku druhého krajního hráče Martina Pflegera - 3:2. Za chvíli v 54. minutě to bylo už o dva góly. Prosadil se ze samostatného úniku další rychlík Martin Pfleger a upravil na - 4:2. Obrat v zápase byl dokonán v 61. minutě, když si hosté, po tlaku domácích a důrazu v pokutovém území, vstřelili Petrem Maršánem vlastní branku - 5:2. V 67. minutě definitivně rozhodl zápas svým druhým gólem Adam Janura, který proměnil svůj průnik z pravé strany přízemní střelou na bližší tyč - 6:2. A skóre druhého poločasu na 5:0 celkové na 7:2 uzavřel další střídající dorostenec David Plojhar, jenž proměnil v 82. minutě dorážku po vyražené střele hostujícím brankářem Pavlem Novákem. Potom už se zápas pouze dohrával za silného větru a konec zápasu odpískal velmi dobře a s přehledem rozhodující sudí Jaroslav Škuthan. Ve druhém poločase domácí mimo dvou náznaků šancí hosty k ničemu nepustili a defenzivu dobře dirigoval jediný zkušený hráč František Pouzar a zápas už spolehlivě dochytal gólman David Keřka.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Josef Dvořák a Petr Hlubocký st. ( trenér a vedoucí ): Jsme rádi, že se nám podařilo potvrdit získané body z venku a připsat si další vysoké domácí vítězství a prodloužit sérii za sebou vyhraných utkání. Tentokrát jsme spokojeni s ofenzivní hrou a přístupem mužstva zejména v druhé půli. Samozřejmě vidíme i některá negativa a bude to ještě nějakou dobu trvat, než se nám je podaří odstranit. A to hlavně defenzivní část hry celého mužstva. Ale to je úděl rezervních týmů, kdy prakticky v každém utkání je jiné složení obranné čtveřice a z toho vyplývá množství chyb a zbytečně obdržených branek. A chlapci se musí také vyvarovat výpadků ve hře, tak jako v prvním poločase. Musí všichni podávat stoprocentní výkony po celou dobu zápasu a ne si myslet, že se týmy z dolní poloviny tabulky porazí sami. Tak to ve fotbale nefunguje. Prostě být stále pokorní a s nosánkama při zemi… A ještě musíme pochválit tým Římova za velmi dobrý výkon v prvním poločase, za maximální bojovnost všech jejich hráčů a také za to, že odehráli utkání velmi slušně a že se při narůstajícím skóre v jejich neprospěch neuchýlili k tvrdé a zákeřné hře.

TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Soupeř byl celý zápas lepší, ale v prvním poločase jsme dokázali postupně otupit tlak a z brejků být i nebezpeční. Bohužel druhý poločas jsme zcela odpadli a dělali spoustu chyb, které soupeř trestal. Rudolfov hraje velmi dobře i s velmi mladým týmem. Gratuluji ke třem bodům.



Sestavy


SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - J. Tušl [-] , R. Tyrpák [-] , M. Šefl [-] , M. Žoček [-] - J. Machovec [-] , M. Kocina [-] , M. Pfleger [-] , L. Janák [-] , V. Dvořák [-] - M. Sládek [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Mesároš [-] , J. Martiš [-] , P. Maršík [-] , L. Froněk [-] , P. Žáček [-] , P. Crkva [-] , J. Daniel [-] , J. Rytíř [-] , F. Šmíd [-] , F. Kukačka [-]

Hráči zápasu: M. Pfleger , J. Machovec , F. Pouzar , A. Janura .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - KRÝDL Petr (N), KORCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 23:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 14:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 09:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:06

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Soupeři chybí tvůrce hry M. Kollár a zatím ho nikdo nenahradil. Domácí mladíci by měli na Římov platit.

Tip: výhra domácích