Lokomotiva ČB "B" - Zliv se rozešli smírně


Branky


4. R. Fošum (p.) - 75. J. Mareš
28

Lokomotiva ČB "B" poslední dva zápasy nedokázala zvítězit a na její hřiště přijel další ze silnějších soupeřů ze Zlivi. Hráči hostujícího celku naopak vyhráli dva poslední zápasy a navíc přijeli na hřiště Lokotky hájit neporazitelnost, kterou zatím stále drží od začátku podzimní části soutěže...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla dva penaltové okamžiky

Hosté ze Zlivi sice ihned po hvizdu začali dvěma slibnými akcemi, ale jejich snahy přibrzdila 4. minuta, kdy byla po faulu gólmana Jiřího Remty na pronikajícího Kříže nařízena penalta, kterou s jistotou proměnil Fošum - 1:0. Zliv zůstala dále aktivní a snažila se podnikat rychlé výpady, ale obrana a brankář domácích Ladislav Kuruc vstřelit gól hostům nedovolili. Na druhé straně bylo několik závarů, především po standardních situacích, ale vedení se Lokomotivě ČB navýšit nepodařilo. Ve 43. minutě dostali hosté šanci skórovat stejným způsobem jako domácí mužstvo. Penalta po faulu na hráče ve vápně se pískala na druhé straně, ale střelu kapitána hostí Milana Ďurici brankář Kuruc vystihl a podržel svému týmu jednobrankové vedení.

Nejprve neuznaný domácí gól a poté přišlo vyrovnání hostů

Druhá půle začala lépe pro domácí hráče Lokomotivy, tlačili se za druhým gólem, který v 60. minutě vstřelili, avšak pomezní rozhodčí odmával se značným zpožděním ofside a hlavní rozhodčí branku neuznal. Tato sporná situace vyvolala v tu chvíli na hřišti množství nevole, kdy domácí byli přesvědčeni, že branka byla regulérní naopak hosté si stáli za ofsidovou situací, ale na rozhodnutí hlavního sudího už nikdo nic nezměnil a branka uznána nebyla. Další šance domácí mužstvo neproměnilo a tak přišel zákonitý trest. Z jedné z mála nebezpečných akcí hostí padl gól, když středem hřiště pronikl přes tři hráče Martin Maňhal, uličkou vyzval ke zteči spoluhráče Jiřího Mareše a ten umístěnou střelou k tyči vyrovnal v 75. minutě - 1:1. Na další gól se ani jedna strana již nezmohla a tak se soupeři rozešli, asi zaslouženě, remízou.


Ohlasy k zápasu



SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Myslím si, že se hrál kvalitní fotbal z obou stran. Domácí potvrdili svoji neporazitelnost na domácím hřišti a byli těžkým soupeřem. My jsme se do zápasu od začátku nemohli dostat, když jsme vyprodukovali spoustu chyb a nepřesných přihrávek. Kombinačně se nám vydařil až konec prvního poločasu, kdy jsme domácí začali trošku přehrávat. Vzhledem k neproměněné penaltě z naší strany a neuznané brance pro domácí celek si myslím, že zápas skončil zaslouženou remízou.



Místo: Loko ČB. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BOBEK Petr (N), FÜRST Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Škuthan Jaroslav: 6
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 10
Zázemí: 9
Výkon domácích - TJ Lokomotiva ČB B: 8
Výkon hostů - SK Zliv: 7
Hráč utkání - hosté: Jiří Remta
Hodnocení hráčů - hosté: Radek Nečas - 7, Martin Maňhal - 8, Jakub Slavík - 7, Jindřich Čejka - 7, Tomáš Kazík - 7, Jiří Mareš - 7, Matěj Fürst - 7, Ondřej Šťastný - 7, Milan Ďurica - 7, Karel Vojč - 7, Karel Jindrle ml. - 7, Jiří Remta - 10, Jiří Vondrka - 3,

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Pavel Randa
Tip experta: výhra hostů

I v tomto zápase bych věřil hostujícímu týmu stejně jako v duelu Úsilného se Srubcem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů