T. Adam 73.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká "B" ukopala výhru nad soupeřem z Neplachova


Branky


73. T. Adam
25

Hluboká nastoupila do zápasu s Neplachovem povzbuzena posledním zápasem na domácím hřišti, který minulý víkend vyhrála nad rezervou Jankova. Hosté přijeli do „podzámčí“ bez několika hráčů, kteří by jinak nastoupili v základu. Chyběli především J. Láník, D. Štěcha a M. Dušák, takže trenér musel ladit sestavu jak jen to šlo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

V prvním poločase byli hosté přinejmenším vyrovnaným soupeřem domácímu celku a dokonce byli i nebezpečnější. Díky dobrému pohybu si dokázali vytvořit dvě po gólu volající příležitosti. Na konci obou gólovek bylo běhavé ofenzivní duo hostů J. Švec + J. Hruška. V prvním případě bylo zakončení J. Švece zblokováno skluzem obránce a akce pak ještě pokračovala, když J. Hruška přihrál odražený balón P. Mohamedovi nabíhajícímu z druhé vlny. Jeho střelu do zpola odkryté brány zblokoval další bránící hráč domácích na roh. Druhá gólovka přišla těsně před koncem první půle, když po levé straně utekl J. Hruška, vyměnil si balón s J. Švecem a ten sám v pokutovém území rozvlnil pouze boční síť Hrtusovi branky. Fotbal se hrál v tempu a v podstatě nahoru – dolu. Obě mužstva hráli ofenzivně a o útočné výpady a střelbu nebyla nouze. Hrálo se důrazně, takže si borci obou mužstev mohli vyzkoušet i standartní situace, ze kterých se ale neprosadil ani jeden tým. Domácí se naopak snažili zakončovat z každé akce, ale většinou byli nepřesní a nebo skončil balón v rukavicích Š. Bicka. Obránce hostů proháněl především v první půli důrazný M. Čuhaj. Ale až na pár menších závarů si obrana Neplachova dokázala s ofenzivou domácích hráčů poradit.

Jeden nedůraz v obraně a vítězný gól

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako ten první a obě mužstva útočila. Domácí prostřídali a začali mít postupně více ze hry, lépe drželi míč a hostujícím hráčům jakoby začaly docházet síly. Právě v tu chvíli neplachovští dostali gól, který si domácí vypracovali, když ukořistili míč ve středu hřiště. Ten potáhl po pravé straně jeden z ofenzivních hráčů Hluboké, nahrál ho do šestnáctky na stopera domácích v náběhu T. Adama, který dostal v 73. minutě dostatek prostoru a trefil se parádně - 1:0. Domácí byli v druhé půli lepší, dokázali déle držet balón a byli trpělivější. Mohli dát i druhý gól, když nepřesnou rozehrávku vystihl Čuhaj a řítil se sám na Bicka. Ten ale jeho střelu vyrazil a držel tak ještě šanci na vyrovnání. I když se hostující mužstvo pokoušelo něco vymyslet a mělo ještě možnost na konci zápasu ohrozit branku domácích ze standartky, tak už se hráčům Neplachova proti dobře organizované domácí obraně nedařilo prosadit po zemi ani ze vzduchu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( nehrající hráč ): Je škoda, že zrovna na tohle těžké utkání jsme nebyli kompletní. A tak na poslední chvíli se nám povedlo přivést M. Píchu, který již u nás hrával. Utkání to bylo svižné a docela vyhecované. Hrálo se důrazně a především domácí při ztrátě balónu okamžitě zastavovali rozvíjející se naší možnost jít do protiútoku. Pak nás mrzelo, že jsme se neprosadili v prvním poločase, kde jsme šance měli. Ve druhém byli lepší domácí, především ve středu hřiště. Ale všichni to odmakali, a není se za co stydět. Chybělo nám i trochu štěstí.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
M. Hrtus [-] - K. Vácha [-] , L. Povišer [-] , O. Krátký [-] , V. Marek [-] , L. Adam [-] , M. Kovařík [-] , J. Procházka [-] , P. Stejskal [-] , M. Čuhaj [-] , K. Vácha [-]

TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - O. Čada [-] , L. Sobota [-] , P. Dušák [-] - M. Hruška [-] , P. Mohamed [-] , P. Šafář [-] , J. Hruška [-] , L. Svobodný [-] - J. Švec [-] - P. Švec [-]

ŽK: 61. T. Adam , 69. L. Adam - 52. P. Dušák , 61. J. Hruška .
Hráči zápasu: M. Čuhaj , T. Adam - Š. Bicek , J. Hruška .
Místo: Hluboká. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šafránek Josef - ŠTABRŇÁK Karel (N), ŠÍMA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Lukáš FILEK
Tip experta: výhra domácích

Neplachov je tom zatím poměrně dobře. Ale myslím si, že na Hluboké narazí a dost možná i tvrdě. Tady to vidím na jedničku s handicapem :)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů