J. Hoch 53.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice napravily zaváhání z minulého kola a v Oseku B vyhrály o dvě branky


Branky


27

Sousedovice šly po zásluze do vedení, na to ale odpověděl domácí Jan Hoch, poté se Westra hnala ještě více do útoku a dvěma dalšími góly vrátila stav zápasu ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Jiří Benedikt otevřel skóre

Sousedovice po zaváhání proti Prachaticím B měly jasný cíl, a to porazit Osek B. K tomu přistoupily zodpovědně a hned od začátku byly lepším mužstvem, ale ztroskotaly na špatné koncovce nebo je vychytal excelentní Milan Budoš. Hosté se tak dostali do vedení až ve 22. minutě, kdy se prosadil hezkou střelou Jirka Benedikt. Domácí museli už v prvním poločase měnit sestavu, ze hry odešel Daniel Rybák a nahradil ho Jan Hoch.

Po srovnání přišly dvě hostující odpovědi

Druhý poločas Osek B pozměnil trochu taktiku a někdy měl ze hry více. Odměnou jim byl gól střídajícího Jana Hocha, když mu míč vrátil Jan Hájek. Poté Osek B byl v zápase a ohrozil svatyni Šilhana. V 67. minutě se prosadil nejlepší hráč na hřišti, střelec druhého gólu Jiří Benedikt. A v 83. minutě dal konečnou tečku zápasu Tomáš Glazunov, Westra si tak odváží zasloužené tři body.

Další kolo Osek B jede do Vacova, Westra hraje doma proti Volyni, která ještě nemá ani bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek B
Jan Hoch: V první půli hosté byli jasně lepší, ale nedařilo se jim proměňovat šance. Výborně zachytal Milan Budoš, ale na první gól z kopačky Jirky Benedikta nestačil zareagovat ani on. Do druhé půle už jsme nastoupili úplně jinak, chvílemi jsme hosty začali přehrávat a odměnou nám bylo vyrovnání Honzou Hochem po zpětné přihrávce od Johnnyho Hayeka. Poté jsme měli ještě několik dobrých příležitostí, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit, a tak udeřili Sousedovice a dvěma góly zvrátili zápas na svou stranu. Sousedovice mají kvalitní, zkušený tým a zasloužené vítězství si pohlídali. I přes tři góly v naší síti výborně zachytal Milan Budoš.

FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: V zápase v Oseku jsme zahráli skvěle první poločas, ale bohužel z osmi tutových šancí jsme díky naší nemohoucnosti a fantastickému brankáři Budošovi, který nás přiváděl k šílenství proměnili pouze jednu Benediktem. a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro nás. V kabině sem hráče nabádal ke stejné aktivitě, a hlavně ke klidu v koncovce. Paradoxně jsme hned z první šance domácích inkasovali na 1:1. Oklepali jsme se z toho a zásluhou nejlepšího hráče na hřišti Benedikta a Tomáše Glazunova zápas zvrátili v naše naprosto zasloužená vítězství. Mrzí mě naše produktivita, na které musíme v tréninku hodně zapracovat. O našem zisku tří bodů mělo být rozhodnuto daleko dřív.



Sestavy


TJ Osek B
M. Budoš [-] - T. Hřebíček [-] , D. Gondek [-] - M. Čapek [-] , V. Kafka [-] - T. Hromek [-] (46. V. Ježek [-] ) , D. Rybák [-] (25. J. Hoch [-] ) , J. Sládek [-] (83. P. Vojta [-] ) - M. Brabec [-] , J. Hájek [-] , J. Lávička [-]

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - M. Linhart [-] (87. D. Marcinko [-] ) , P. Kohout [-] , T. Glazunov [-] (85. D. Horňák [-] ) , M. Glazunov [-] , J. Benedikt [-] , F. Duba [-] , V. Kacetl [-] , J. Hrach [-] , P. Masák [-] , M. Mráz [-]

ŽK: 26. V. Kafka , 39. T. Hřebíček , 81. D. Gondek - 30. P. Masák , 64. M. Mráz , 77. T. Glazunov , 81. M. Linhart .
Hráči zápasu: M. Budoš - J. Benedikt .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ambrožová Hana - KLIMEŠ Jiří, ŠINDELÁŘ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Sousedovice v minulém zápase přišli o výhru v poslední minutě. Ztrátu budou chtít napravit a Osek B lehce porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů