5:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 10:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice zvládly domácí zápas a poděkovaly fanouškům. Planá ztratila další body a na jaře bude muset zabojovat


Branky


20. P. Dedič , 26. M. Diviš , 48. P. Dedič , 66. P. Dedič (p.) , 79. Š. Hric - 77. O. Hofbauer , 90. J. Šmídmajer
19

Domácí chtěli svým fanouškům poděkovat za podporu při podzimní části a to se podařio na výbornou. Planá naopak ztratila další důležité body a jejich situace není příznivá, na jaře bude muset zabojovat

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá kazila přihrávky a domácí šli díky tomu brzy do vedení

Dačice se představily v posledním utkání podzimní části na domácí půdě a jejich vstup do zápasu podle toho také vypadal. Domácí se chtěli odvděčit svým fanouškům za podporu a do zápasu vletěli s obrovským nasazením. Planá nad Lužnicí se nedařio dostavit do rytmu zápasu, jejich herní projev kazily nepřesné přihrávky, které samozřejmě hrály do karet domácím. Hosté tak působili trochu odevzanějším dojmem a domácí šli brzy do vedení. Prvním střelcem utkání byl Pavel Dedič a otevřel stav zápasu 1:0. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat a dá se říci, že pro domácí byla velmi důležitá, jelikož přinesla herní jistotu a větší klid na kopačkách. Tu přidal Miroslav Diviš ve 26.minutě 2:0. První poločas byl převahově na straně domácích a další branku již nepřinesl.

Rychlá branka, penalta i hattrick

Do druhého poločasu potřebovali hosté zlepšit pohyb, ale především zlepšit přesnost nahrávek, které jim dělali v tomto utkání problémy. Na štěstí pro domácí, tento zvrat nepřišel a Dačice dále kontrolovaly zápas a navíc odskočii na rozdíl čtyř branek. Nejprve e po druhé v utkání prosadil znovu Pavel Dedič, který nenechal hosty rozkoukat po příchodu na hřiště a zvyšoval na 3:0 již ve 48.minutě. V 66.minutě fauloval brankář hostí Jan Hnilička. Domácí tak měli výhodu pokutového kopu, ke kterému se postavil znovu sniper Pavel Dedič a dokonal hattrick ! Brankář Jan Hnilička ještě uviděl žlutou kartu za zakopnutí míče, kterou mu udělil rozhodčí Martin Písek. Za stavu 4:0 se zdálo, že o výsledku je již rozhodnuto. Jenže domácí tým uchlácholený dostatečným vedením ubral ve své aktivitě a o slovo se přihásili hosté. Ondřej Hofbauer vykřesal naději v 77.minutě utkání když snižoval na 4:1. Radost ovšem netrvala dlouho a veškeré naděje pohřbil navýšením znovu o čtyři branky Šimon Hric 5:1. Zápas si domácí poté již pohlídali a spíše se dohrával. Po chybě domácích kosmeticky upravil výsledek zápasu ještě Jiří Šmídmajer 5:2, ale to už se psala 90.minuta. Zápas tak skončil lépe pro domácí tým, který se tak v podzimní části rozlouči s domácím publikem vysokým vítězstvím 5:2. Planá nad Lužnicí bude muset v podzimní přípravě zabrat, aby v té jarní mohla začít sbírat body, které ji poženou výše tabulkou. 



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jan Beneš - hráč, trenér: Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně, soupeř se zdál jako odevzdaný. Po druhé brance se naše hra trochu uklidnila a hrálo se nám lépe. Ve druhé části jsme náskok ještě navýšili a zápas spíš dohrávali. Trochu jsme potom polevili a přišlo snížení, ale náskok jsme si znovu vybojovali a poté už výsledek pohlídali. Zápase jsme chtěli vyhrát i pro naše fanoušky.

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Michal Turek - trenér: Na zápase nevidím z naší strany žádná pozitiva. Nevycházely nám přihrávky a vůbec se nám nedařilo dostat do zápasu. Bodově nejsme s podzimní částí spokojeni a čeká nás tvrdá příprava na jarní kolo, jelikož se nám tyhle výsledky nelíbí



Sestavy


FK Dačice
T. Cettl [-] - J. Chyška [-] - M. Šimánek [-] , M. Votava [-] , J. Beneš [-] (86. M. Distel [-] ) - P. Dedič [-] (68. Š. Smejkal [-] ) - V. Kněžínek [-] , M. Diviš [-] (56. Š. Hric [-] ) , D. Točík [-] , O. Nováček [-] , J. Brtník [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
J. Hnilička [-] - F. Drtina [-] (38. T. Pösinger [-] ) , M. Janovský [-] , J. Polišenský [-] , Z. Handrejch [-] - O. Roztočil [-] , J. Pospíchal [-] , O. Hofbauer [-] - J. Šmídmajer [-] , J. Trčka [-] , J. Přibyl [-] (86. T. Štiak [-] )

ŽK: 36. D. Točík , 78. M. Votava - 45. Z. Handrejch , 51. O. Hofbauer , 66. J. Hnilička .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Písek Martin - BUMBA František, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 06:58
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 06:24

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Peřina

Expert: Tomáš Peřina
Tip experta: remíza

Oba týmy potřebují sbírat body, remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích