Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 10:30

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá inkasovala šest branek, zápas ovšem nebyl ani zdaleka jednoznačnou záležitostí.


Branky


19

Domácí předvedli bravurní vstup do utkání

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá se ujala dvoubrankového vedení, do poločasu bylo srovnáno

Planá nad Lužnicí zažila bravurní úvod do zápasu, ihned v 9.minutě zápasu změnil stav zápasu Trčka 1:0. Hosté vstoupili do utkání dle jejich slov tragicky. Chyby v obraně vyústili v brzkou branku a šance pokračovali. Domácí hráli velice aktivně a díky právě nepřesnostem v obraně pálili na hostujícího Vosejpku, který držel svůj tým. Navýšení přinesla až šance Janovského ve 34.minutě, který tak domácí uklidnil druhou brankou 2:0. Zřejmě tato branka na domácí zapůsobila více než měla, jelikož z příméh kopu hned v zápětí snížil Nečekal a rozjel svůj brankový účet 2:1. Do konce poločasu se podařilo hostům srovnat stav, kdy po centru Nečekala hlavičkoval do branky Sobolík 2:2 a do druhé dějství se tak šlo o "nuly".

Krutý druhý poločas pro domácí

Ve druhé části zápasu byli opět aktivnější domácí hráč, kteří měli převahu v ržení míče. Obrana Čteráku už se ovsem zorganizovala a veškeré šance, které si Planá vytvořila dokázala pokrýt a když už došli k brance, stál tam připravený Vosejpka. V 67.minutě poslal hosty do vedení Maruška, který zužitkoval přihrávku od Nečekala 2:3. V tuto chvíli domácí ještě netušili, že násedujících patnáct minut prožijí peklo a opět u toho byl Nečekal. Z přímého kopu vystřelil, brankář vyrazil míč a tam stál připravený Maruška 2:4. Poté přišli opět chvíle Nečekala, který zvyšoval z pokutového kopu v 75.minutě na 2:5 a dovršil svůj brankový účetv 83.minutě na 2:6. Hostující Nečekal předvedl naprosto snový výkon, když byl u každé branky svého týmu a připsal si hat-trick. Nutno podotknout, že výsledek příliš nekoresponduje celému vývoji zápasu. Domácí hráli opravdu aktivně, ale oproti Čteráku neměli takové štěstí v koncovce. V posledních minutách zápasu čaroval ve svém brankovišti hostující Vosejpka. Čtyři Dvory si tak odvážejí tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Turek - trenér týmu: Do zápasu jsme vstoupili dobře a celý zápas jsme hráli aktivně. Bohužel pro nás, hostům tam spadlo na co sáhli.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Tomáš Vajo - hráč: První poločas se nám příliš nevydařil, vytvářeli jsme příliš chyb. Ve druhé části už nám obrana fungovala. Výsledek zápasu je opravdu se štěstím, domácí hráli dobře, ale v brance nám čaroval Vosejpka. Dnes jsou nejlepší hráči určitě Nečekal a Vosejpka.



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
J. Hnilička [-] - T. Pösinger [-] (56. M. Široký [-] ) , J. Šmídmajer [-] , O. Roztočil [-] (83. M. Pěknic [-] ) , J. Trčka [-] , J. Pospíchal [-] , M. Janovský [-] , O. Hofbauer [-] , J. Přibyl [-] , L. Anděl [-] , F. Drtina [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
R. Vosejpka [-] - F. Král [-] , D. Maruška [-] , M. Havelec [-] , T. Tengl [-] , T. Vajo [-] , M. Rachač [-] (23. L. Zeman [-] ) , T. Pecha [-] , L. Nečekal [-] , D. Sobolík [-] , D. Čermák [-] (86. P. Karlíček [-] )

ŽK: 18. J. Pospíchal , 39. J. Trčka , 43. L. Anděl , 56. M. Janovský - 62. M. Havelec , 65. T. Pecha .
Hráči zápasu: L. Nečekal , R. Vosejpka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petričák Daniel - TOUCHA Matěj, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Peřina

Expert: Lukáš Stoklasa
Tip experta: výhra hostů

Čtyrák hraje v pohodě. Nečekal zařídí další výhru.

Tip: výhra hostů

Čtyrák hraje v pohodě. Nečekal zařídí další výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů