M. Hájek 84. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2018 14:00

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Napětí do posledních minut, rakovnické derby rozhodla penalta


Branky


84. M. Hájek (p.)
13

Při pohledu na tabulku mnozí čekali, že zápas mezi Tatranem a Zavidovem dopadne jasně pro Zavidov. Opak je pravdou. Celý první a prakticky i druhý poločas se na hřišti nic moc nedělo a k útočním akcím docházelo málokdy, ovšem v poslední desetiminutovce za to domácí vzali a urvali si v posledním zápase tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra mezi vápny

První minuty patřily hostujícímu Zavidovu, jehož hru řídil přesnými přihrávkami D. Štiller. Domácí mladíci byli v těchto momentech až moc nervózní a kazili lehké přihrávky. I tak se ale většinou hrálo mezi oběma vápny a k vidění bylo pouze zakončení ze střední vzdálenosti. Zhruba po půlhodině se hra začala srovnávat.

 

Jediná velká šance prvního poločasu přišla na jeho sklonku, kdy L. Dolák uličkou vysunul Vránu, který ale místo, aby šel víc do vápna, tak pálil z jeho hranice a A. Kraus bravurně zasáhl. Vstup do druhé části měli lepší domácí. Už po třech minutách utekl Jiřík. Po jeho prudkém centru prošel míč až na zadní tyč, kam si naběhl Přibyl, ale k překvapení všech netrefil odkrytou branku.

 

Penalta v závěru rozhodla

Po sedmi minutách druhé části musel pro zranění odstoupit D. Štiller, což hosty významně oslabilo. Domácí mladíci začali mít optickou převahu, ale jejich snaha končila před vápnem, nebo díky nepřesné přihrávce. Hosté naopak spoléhali na rychlé brejky, při kterých domácím dělal problémy rychlonohý Žďánský. Ten se po hodině hry postavil k trestnému kopu z dvaceti metrů, ale Kabele bravurním zákrokem jeho nepříjemnou střelu na dvakrát zkrotil.

 

Na druhé straně se dostal za obranu Lisner, ale Vitner na poslední chvíli skluzem vypíchl míč na roh. Rozhodující okamžik přišel šest minut před koncem. V pokutovém území Zavidova si J. Beneš posunul skákající míč. Hornof při snaze tento míč odkopnout přišel se svým obranným zákrokem o zlomek vteřiny pozdě. Nakopl J. Beneše do nohy. Penalta. Hájek prokázal svoje zkušenosti a rozhodl o vítězství domácích mladíků – 1:0.

 

Prohlédnout si můžete fotky od David Svoboda, které jsou k dispozici také ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, trenér: "Pro nás to jsou zlaté tři body. Co se týče penalty, tak ke kontaktu došlo. Řada zavidovských hráčů se ani nerozčilovala. V prvním poločasu byl Zavidov o malinko lepší. Po přestávce jsme byli aktivnější my. Zavidovu trochu došel dech a hlavně jim odešel D. Štiller, což byla naše výhoda. Asi to byl remízový zápas. Během zápasu jsme sice měli dvě vyložené šance, ale nakonec se štěstí přiklonilo na naší stranu.“

FC 05 Zavidov
Daniel Devera, trenér: "Byl to remízový zápas. Chtěl bych klukům poděkovat za přístup a bojovnost. Na pohled to nebyla žádná krása. Bylo to spíš o bojovnosti. Nikdo si nic nevytvořil a to, co bylo v závěru, to nechci komentovat."



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Kabele [-] , L. Šika [-] - J. Lisner [-] , L. Dolák [-] , L. Přibyl [-] (64. J. Beneš [-] ) , J. Jiřík [-] , M. Hájek [-] , M. Kučera [-] , L. Vait [-] (90. J. Kučera [-] ) , M. Sahaidak [-] , A. Vrána [-] (46. A. Zaspal [-] )

FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - P. Šíma [-] , J. Klouček [-] , M. Dvořák [-] , D. Štiller [-] (51. M. Skoupý [-] ) , D. Žďánský [-] , J. Knor [-] (46. M. Zuda [-] ) , P. Hornof [-] , L. Kapoun [-] , P. Vitner [-] , R. Vanický [-] (75. D. Houdek [-] )

ŽK: 28. M. Hájek , 45. A. Vrána - 12. L. Kapoun , 15. D. Štiller , 17. P. Vitner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STUMPF Jaroslav - POLÁK Ivo, HLAVNIČKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2018 20:59
Johana Hergetová

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: remíza

Rakovnické derby, hrozně těžké tipovat. Budu nestranný a dám remízu.

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 22:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 14:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 10:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:43
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 08:44

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 07:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 04:36

Tip: výhra hostů