K. Hoch 13.
L. Křenek 27.
K. Hoch 51. (p.)
3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2018 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva na unhošťském poli


Branky


13. K. Hoch , 27. L. Křenek , 51. K. Hoch (p.) - 38. T. Kubík , 41. L. Košťák
13

Souboj týmů, které se vývojem podzimu dostaly až na poslední příčky tabulky, se odehrál na velmi poničeném trávníku v Unhošti. Domácí nezačali špatně a dokázali si vytvořit dvougólový náskok. Hosté z Vranýho na to do poločasu stihli zareagovat vyrovnáním, ale o vítězi nakonec rozhodla sporná penalta z druhé půle.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každý chvilku...

Zápas začal šancemi na obou stranách, ale k přímému ohrožení branky nedošlo. To se změnilo ve 13. minutě, protože zpoza vápna střílel Dvořák, brankář Izera míč chytil, ale neudržel ho a vypadl mu před Hocha, který neměl problém ho do sítě uklidit - 1:0. Hosté chtěli reagovat a rychlé protiútoky byly nebezpečné, ale ke golovým příležitostem nevedly. Unhošť neměla dobrou kombinační hru, a tak čekala na soupeřovu chybu.

 

Ta přišla po 25 minutě, jelikož se stopeři špatně domluvili a poslali Křenka takřka samotného na bránu. Ten před brankářem udělal dlouhou kličku, tím se vyhnal ze střeleckého úhlu a jeho zakončení ze strany skončilo pouze rohem. Dobře rozehraný rohový kop propadl do malého vápna, tam se nejlíp zorientoval opět Křenek a rozjásal domácí podruhé - 2:0.

 

Vraný přišlo s odpovědí v následující patnáctiminutovce. Ve 38. minutě prošel zkušeně do vápna nejlepší střelec Kubík a střelou na zadní tyč snížil - 2:1. Za 3 minuty již bylo vyrovnáno, protože po akci ze strany byl sám před brankářem Košťák a i za pomoci tyče srovnal - 2:2.

Rozhodla sporná penalta

V Unhošti věděli, že pokud chtějí zazimovat alespoň trochu v klidu dnešní zápas musí zvládnout a vytvořit si náskok před týmy z úplného spodku tabulky. V 51. minutě se k hlavičce chtěl dostat Gerhart, ale ve vápně byl lehce popostrčen a rozhodčí neváhal zapískat penaltu, což vzbudilo jisté pochybnosti a rozhořčení. Hoch proměnil s jistotou, a tak rozhodl o vítězi - 3:2. Ve zbytku zápasu si další větší šanci nedokázal vytvořit ani jeden z týmů.

 

Hra byla dost rozkouskovaná protože kvůli faulům musel často do hry vstupovat rozhodčí. Největší vzrušení bylo v 75. minutě jelikož Jeřábek pronesl par slov od srdce přímo k hlavnímu rozhodčímu, a ten tak Vraný poslal do deseti. Vraný si svou bilanci nevylepšilo a pokud bude chtít nadále setrvat v I.B třídě bude muset určité věci v druhé části soutěže změnit.



Ohlasy k zápasu


TJ Unhošť
Lukáš Křenek, útočník: "Dneska to byl opravdu boj se šťastným koncem. Moc nám to nešlo a je potřeba na hodně věcech zapracovat. Doufám, že na jaře budeme o poznání silnější."




Sestavy


TJ Unhošť
F. Bodnár [-] - D. Asník [-] , T. Blecha [-] - J. Roulich [-] , J. Dvořák [-] , D. Kolařík [-] , L. Kejha [-] , K. Hoch [-] - - J. Gerhardt [-] (88. D. Vokoun [-] ) , V. Šimáček [-] , L. Křenek [-]

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - J. Koukolíček [-] (75. S. Pustai [-] ) , T. Kubík [-] , L. Kalous [-] , L. Jindřich [-] , J. Jeřábek [-] , D. Krampera [-] , J. Liška [-] , J. Paluba [-] , L. Košťák [-] , T. Kostovčík [-]

ŽK: 22. D. Asník - 39. J. Liška , 58. L. Kalous , 73. J. Paluba . ČK: 75. J. Jeřábek .
Hráči zápasu: K. Hoch .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ŠEFARA Milan, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 11:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2018 20:59
Johana Hergetová

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra domácích

V Unhošti to nemá nikdo jednoduché, asi chápete. Pokud bude k dispozici snajpr Křenek, mohlo by padnout i více gólů.

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 22:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 14:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 10:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:43
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 08:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 07:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 04:36

Tip: výhra domácích