3:2
(2:1)
36. L. Kapoun (vl.)
61. J. Dvořák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přetahovanou vyhrál Zavidov


Branky


30. M. Dvořák , 44. T. Korčák , 72. R. Vanický - 36. L. Kapoun (vl.) , 61. J. Dvořák
12

V dalším zápase přivítal Zavidov na velmi těžkém podmáčeném terénu hostující Unhošť. Hosté, které stále trápí velká marodka bojovali alespoň o bod, ale zavidovští fotbalisté s trochou štěstí postavili správně hru, a tak si nechali všechny body pro sebe. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživná podívaná na špatném povrchu

Od prvních minut se hrál nezáživný fotbal plný nepřesností. Míč hráčům často odskakoval nebo jejich přihrávky byly nepřesné. Do zakončení se oba týmy dostávaly jen sporadicky. Domácí se osmělili ve 30. minutě, když se Žďánský protáhl po brankové čáře, přihrávkou pod sebe našel Dvořáka, pro kterého nebyl problém zakončit - 1:0.

 

Za chvíli ale bylo srovnáno. Štiller vyrazil pokus hostujícího útočníka a míč poskakoval na malém vápně. U něj byl nikým neatakovaný Kapoun, který míč chtěl uklidit do bezpečí, bohužel pro domácí mu míč sjel po noze a byl z toho ukázkový trochu až komický vlastenec – 1:1. V poslední minutě prvního poločasu dostal domácí Korčák na hranici ofsajdu přesnou přihrávku a postupoval sám na brankáře, kterému udělal kličku a zvýšil – 2:1.

Domácí se nechtěli dělit

Druhá půle začala lépe pro domácí, kteří si vytvořili optický tlak. Proti střelám Vitnera a Kocha se zaskvěl hostující brankář. Ten spíše házenkářskými zákroky dvakrát skluzem vykopl míč od své tyče. Poté se ukázal jeho protějšek Štiller, když předvedl parádní dvojzákrok, kdy vyrazil střelu a poté fantasticky i dorážku. Toto varování domácím nestačilo, a tak přišel trest. V 61. minutě se postavil Dvořák k přímému kopu z 25 metrů a životní střelou vymetl všechny pavouky v šibenici domácí branky – 2:2.

 

Zavidov si vzal vedení zpět za necelých deset minut. Navrátilec do sestavy Vanický prosadil svůj důraz ve vápně hostů a vsítil 3:2. Za chvíli mohlo být opět srovnáno, ale proti dalšímu výborně koplému přímému kopu Dvořáka předvedl Štiller parádní zákrok a míč vyrazil na roh, a tak už se do konce zápasu nic zásadního nestalo.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, brankář: "Minulý týden jsme předvedli velice dobrý výkon ve Slaném, což se o dnešním zápase říct nedá. Klukům to dnes nelepilo, bylo to dáno hlavně mokrým terénem a celkově bylo počasí, v kterém by člověk chtěl dělat cokoliv jen ne běhat venku a hrát fotbal. Hlavní je, že jsme to zvládli, byly to nervy až do konce, ale 3 body zůstaly doma. Za týden nikdo ani nevzpomene jakým výkonem jsme vyhráli. Musím pochválit taky Matyho Štillera, který nastoupil poprvé v letošní sezoně za áčko a ukázal, že za něj může bez problémů chytat."




Sestavy


FC 05 Zavidov
M. Štiller [-] - R. Vanický [-] , J. Klouček [-] , M. Dvořák [-] (60. J. Jančařík [-] ) , T. Korčák [-] , J. Knor [-] (70. M. Zuda [-] ) , T. Koch [-] (80. P. Čech ml. [-] ) , P. Hornof [-] , L. Kapoun [-] , P. Vitner [-] (76. J. Hvězda [-] ) , D. Žďánský [-]

TJ Unhošť
F. Bodnár [-] - V. Kopačinský [-] , T. Blecha [-] , V. Šimáček [-] - J. Roulich [-] , K. Hoch [-] , L. Kejha [-] , D. Kolařík [-] , J. Dvořák [-] - R. Šálený [-] - J. Gerhardt [-]

ŽK: 72. P. Vitner - 79. T. Blecha .
Hráči zápasu: M. Štiller , P. Hornof - K. Hoch .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Navrátilová Pavla - FILIP Petr, STUMPF Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 09:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 17:19
Johana Hergetová

Expert: Tomáš Sláma
Tip experta: výhra domácích

Zavidov je doma velmi silný a Unhošť se nenachází v dobré formě.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 02:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 19:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 13:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 07:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 14:07

Tip: výhra domácích