Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klobucký debakl


Branky


13

V nedělním zápase na lásnkém hřišti čekal na Klobuky debakl v podobě šesti gólů. Domácí si celou hru pohlídali a skvěle propacovanými akcemi předvedli divákům hezkou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lány si připravovaly půdu

Do zápasu hned od začátku nastoupilo především jedno mužtvo a to domácí. Silněji a fotbalověji vytvářeli tlak na soupeře, který takřka nestíhal reagovat. Klobuky působily zmateným dojmem a od prvních minut bylo jasné, kdo je pánem tohoto zápasu. Toho se chytil hned v 9. minutě Matějka, který po rohovém kopu umístil míč s přesností mezi Říčku a tyč – 1:0. Když se klobučtí fotbalisté trošku vzpamatovali začal se hrát fotbal na obě strany, proběhlo připravování pár šancí, ale žádná branka z toho nebyla. Nezměněný výsledek zůstal až do 45. minuty, kdy se Cafourkovi povedlo ze standardní situace obstřelit gólmana – 2:0. 

Lánský kulomet

Domácí nepolevili, naopak je změna stavu v poslední minutě první půle ještě více vyburcovala. Rozhodli se spustit svůj kulomet a nedat soupeři šanci k sebemenším pokusům. V 67. minutě zatáhl Petr balón po pravé straně, centr a Dudášik krásně z voleje zakončil na zadní tyč – 3:0. Další gól padl 10 minut poté, kdy situaci jako přes kopírák využil opět Petr, který tentokrát našel Balíka a ten hlavou bezchybně zakončil – 4:0.

 

Poslední minuty zápasu se rozhodl vzít pod svá křídla Dolák, když v 81. minutě nasadil soupeřům bůra střelou do pravého víka – 5:0. A poslední gól zápasu padl v 87. minutě opět za Říčku, když z rychlého protiútoku zatáhl Balík míč po levé straně, našel Doláka na zadní tyči a ten bez problému vsítil – 6:0.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Pavel Schöner, obránce: "Konečně jsme podali dobrý výkon, za který jsme si zasloužili body. Do prvního gólu jsme měli celkem strach, protože soupeř měl zajímavé gólové příležitosti. Jakmile jsme se však dostali do vedení, získali jsme zápas pod kontrolu a hezky nám to tam napadalo."




Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - K. Tetour [-] , P. Schöner [-] (81. V. Rybář [-] ) , J. Loskot [-] , D. Dudášik [-] (74. L. Mocsonoky [-] ) - M. Petr [-] (86. J. Krátký [-] ) , P. Buršík [-] , Č. Dolák [-] , M. Cafourek [-] , J. Matějka [-] - M. Balík [-] -

TJ Sokol Klobuky
J. Říčka [-] - A. Náprstek [-] , O. Vébr [-] , A. Pinc [-] (78. J. Macák [-] ) , J. Čížek [-] - M. Suk [-] (63. J. Rejšek [-] ) , T. Pinc [-] , A. Dragoun [-] , V. Hansl [-] - J. Vébr [-] , M. Douša [-] -

Hráči zápasu: M. Petr , J. Matějka .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Ducký František - ČECHMÁNEK ING. Igor, ŠPIDRA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 20:08
Johana Hergetová

Expert: Jakub Valta
Tip experta: remíza

Souboj na chvostu tabulky skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:56

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích