Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přestřelku v Klobukách zvládlo lépe Slaný


Branky


6. M. Svoboda , 48. J. Čížek , 56. M. Svoboda - 11. L. Volf , 13. L. Volf , 28. F. Hansl , 63. T. Zíma
14

Na horké půdě klobuckého hřiště se odehrál zajímavý a dramatický zápas. V první půli naběhly Klobuky na hřiště sebevědomě a odhodlaně, což jim bylo v zápětí zmařeno. Do šaten odcházeli slánští hráči s velmi dobře rozehranou partií. Ovšem v druhém dějství zapomněli hrát, a tak přišlo rychlé vyrovnání ze strany domácích. Zápas byl dramatický a oba týmy chtěly tři body získat pro sebe, to se nakonec povedlo hráčům slánské rezervy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klobucké nasazení bylo rychle sraženo

Do zápasu vlétly Klobuky jako blesk a byly rozhodnuty domácí půdu uhájit. Hned na úvod si připravily tři velké šance, ale proměnit nějakou z nich dokázal pouze Svoboda pěkným lobem v 6. minutě – 1:0. Po tomto gólu se Slaný vzpamatovalo a rozhodlo se okamžitě odpovídat.

 

Za necelých 10 minut byl zápas otočen ve prospěch hostů, a to díky výkonu Volfa, který v 11. minutě zakončoval do prázdné brány – 1:1 a ve 13. minutě dostal svůj tým do těsného vedení hlavou - 1:2. Od té chvíle hřiště plně ovládala slánská rezerva, která vytvářela velký tlak na soupeře, a to vyústilo ve třetí gól ve 28. minutě. Tentokrát po rohu z kopačky Hansla - 1:3. I celý zbytek první půle se Slaný drželo na míči, ale žádná další šance nepřišla.

Slaný po velkém dramatu vyhrálo

Na začátek druhého poločasu se Slaný zapomnělo v šatně, a tím se otevřely klobuckému mužstvu velké šance. Hned ve 48. minutě využil nepozornosti soupeře Čížek a snížil na rozdíl jediné branky – 2:3. Ani po tomto gólu se fotbalisté slánské rezervy nedokázali vrátit do hry, a tak se Klobuky i nadále hnaly za vyrovnáním. To přišlo v 56. minutě opět od Svobody – 3:3.

 

I když si Klobuky vytvářely další šance, otočit zápas již nedokázaly. Naopak štěstí přálo hostům a v 63. minutě nacentroval Maroušek na hlavu Zímovi, který se rozhodl, že pro svůj tým získá tři body z venkovního hřiště - 3:4. To se mu povedlo, a i když oba týmy bojovaly do poslední minuty, žádné velké momenty už zápas nepřinesl.

 

Foto od Vladislava Lukáše!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Klobuky
Jiří Čížek, trenér: "Myslím, že jsme odehráli pěkný zápas, který se musel divákům líbit. Zápasu by asi víc slušela remíza, ale hosté dali o gól víc, a tak to dopadlo takto.“

SK Slaný B
Radim Vavroch, trenér: "Utkání bylo napínavé a pro nás samozřejmě veselé, pro Klobuky už méně. Myslím, že jsme byli lepší, i když jsme pak polevili, což nás málem stálo výhru, ale brankář střelu naštěstí vychytal. Takže nakonec dobrý."



Sestavy


TJ Sokol Klobuky
T. Danda [-] - M. Suk [-] , L. Kubelka [-] , A. Pinc [-] , J. Macák [-] (46. M. Douša [-] ) - J. Vébr [-] , V. Hansl [-] , T. Pinc [-] (75. J. Rejšek [-] ) , A. Dragoun [-] - M. Svoboda [-] , J. Čížek [-] -

SK Slaný B
M. Sábl [-] - A. Beneš [-] , T. Zíma [-] , F. Novotný [-] (63. J. Peška [-] ) , J. Maroušek [-] , M. Zelenka [-] , M. Žahour [-] (90. P. Danda [-] ) , L. Volf [-] (65. L. Danda [-] ) , P. Volgner [-] , F. Hansl [-] , M. Majtaník [-]

ŽK: 86. M. Suk - 82. M. Žahour , 85. M. Sábl .
Hráči zápasu: L. Volf .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HUSÁK Jan - BROŽEK Tomáš, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů