2:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vše podstatní nabídl první poločas


Branky


13
Hosté z rakovnické rezervy se od začátku ujali míče a tlačili se na soupeřovu bránu. Prvními dvěma brankami domácí mužstvo zastrašili, sokolové se však brzy vzpamatovali a vraceli úder. Všechny šance, které se podařilo proměnit, proběhly v první půli. V druhém dějství se hrála spíše nakopávací přetahovaná.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly padly během první půle

Od prvních minut se hosté ujali pomyslné taktovky. Diktovali hru a pohlednými kombinacemi se dostávali na polovinu domácích. Po jedné z nich ve 14. minutě se z 25 metrů opřel levačkou do míče Fojtík a jeho pumelice skončila v bráně – 0:1. O několik minut později se do míče opřel ze 30 metrů Weis. Jeho bomba, která šla od břevna dolů a skončila za zády domácího brankáře by při přítomnosti kamer, aspirovala na gól kola . 0:2. Hosté stále dominovali na míči, ale šanci na zvýšení pohrdl Spal, který nedokázal ideálně zakončit. Z ničeho nic udeřili domácí, kdy po dlouhém autu propadl míč až ke Kostovčíkovi a ten ve 35. minutě uklidil míč do branky – 1:2. Zanedlouho vyrovnávací branku po rohovém kopu vstřelil Kubík, který šikovné tečoval patou míč na přední tyč – 2:2. Hosté byli opařeni, ale poté se po rohovém kopu prosadil Gregor, který zvýšil na 2:3 pro hosty.

Šance byly, góly už ale nepadaly

Ve druhém poločase byli nebezpeční domácí, kteří hráli velmi jednoduše. Na polovinu hostí se dostávali dlouhými balóny a domácí obranu zlobili především Kalous s Kubíkem. Buď však skvěle úřadovala obranná činnost hostí a nebo byl pozorně připravený Hejcman. Do konce zápasu už se nikomu nepovedlo stav změnit, a tak si rakovnická rezerva veze odvezla domů 3 body.


Ohlasy k zápasu



SK Rakovník B
Petr Kýzl, obránce: "Domácí byli nepříjemným důrazným soupeřem. Jak by řekl jeden můj kamarád: ,,Ve Vranom, na tom malom hřišti,'' jsem rád, že jsme tento zápas zvládli, i když od nás druhý poločas byl slabý, jelikož jsme se zbytečně báli hrát, tak bereme 3 body. A to je důležitý. Stále se nenecháme unášet a máme nohy pevně na zemi. Ač si uvědomujeme že každá série jednou končí, tak sérii výher chceme udržet co nejdéle."



Sestavy


TJ Sokol Vraný
T. Löwe [-] - T. Kostovčík [-] , J. Jeřábek [-] , T. Kubík [-] , L. Kalous [-] , L. Jindřich [-] , P. Hanzlík [-] (46. K. Gažák [-] ) , D. Krampera [-] , J. Liška [-] , J. Paluba [-] , L. Košťák [-]

SK Rakovník B
D. Hejcman [-] - Z. Vukliševič [-] , Z. Weis [-] , J. Gregor [-] (88. J. Loder [-] ) , T. Mates [-] , P. Kýzl [-] , P. Nováček [-] , D. Holub [-] (78. P. Faigl [-] ) , Š. Spal [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-]

ŽK: 40. J. Jeřábek , 70. K. Gažák , 75. L. Kalous , 77. L. Jindřich - 62. Z. Vukliševič , 80. Z. Weis . ČK: 75. J. Liška .
Hráči zápasu: L. Kalous - M. Fojtík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Jarolímek Miloš - STEHLÍK Jan, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza