0:1
(0:0)
66. T. Hošek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov přerušil vítěznou šňůru Chrástu


Branky


66. T. Hošek (p.)
14

Fotbalisté Chrástu po sedmi výhrách v řadě narazili. Předposlední Vochov totiž i na jejich hřišti potvrdil své herní i výsledkové zlepšení a díky penaltě, kterou proměnil ve druhém poločase Hošek, si domů odvezl tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre se v prvním dějství neměnilo

Na hřiště rozjetého Chrástu přijel předposlední Vochov, který dělá v posledních kolech vše proto, aby se vyhnul sestupu. Od začátku také bylo k vidění poměrně kvalitní a vyrovnané utkání. Do příležitostí a zakončení se tak dostávaly oba celky, ale brankáři byli na svých místech. Do šaten se tak nakonec odcházelo za bezgólového stavu.

Z penalty rozhodl Hošek, domácí nevyužili ani závěrečnou přesilovku

V podobném duchu se pokračovalo i ve druhém poločase. O trochu blíže vedoucímu gólu byli vochovští, kteří ale nedokázali proměňovat své příležitosti. V 66. minutě však byla proti Chrástu odpískána penalta a tu Tomáš Hošek už zužitkoval. Deset minut před koncem Vochovu zkomplikoval situaci Petr Porada, který putoval pod sprchy poté, co obdržel druhou žlutou kartu. Chrástečtí už však ze svého závěrečného tlaku vyrovnání nevytěžili a jejich vítězná série tak skončila. To Vochov ztrácí tři kola před koncem jen dva body na dvanáctou Košutku B.



Ohlasy k zápasu



SK Vochov 1930
Pavel Tlustý (trenér): Bylo to celkem vyrovnané utkání s tím, že my jsme měli větší šance, které jsme zase nevyužili. Tři body nám nakonec zachránila šťastná penalta. Potřebujeme se ještě více sehrát a snad to přijde. Na Košutku ztrácíme jen dva body, ale na druhou stranu se mohou kdykoliv posílit hráči s áčka. My ji bohužel nedokázali porazit na domácím hřišti a jsme smíření, že nás čeká baráž.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - V. Šejdl [-] (87. M. Bórik [-] ) , J. Šuster [-] , M. Pek [-] , J. Ranc [-] , P. Mach [-] , M. Chládek [-] , O. Skalski [-] , V. Černý [-] , D. Tupý [-] , M. Brýla [-]

SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - P. Porada [-] , R. Votípka [-] (77. M. Veber [-] ) , J. Fiala [-] , K. Bárta [-] , O. Tržil [-] (88. . Koželuh [-] ) , M. Klement [-] , R. Schveinert [-] , D. Konáš [-] , A. Rada [-] , T. Hošek [-]

ŽK: 72. M. Brýla - 77. P. Porada , 78. M. Veber . ČK: 80. P. Porada .
Hráči zápasu: J. Fiala .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Buša Milan - BRUJ Petr (N), ŠULAJ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Chrást na jaře "jede". Vochov sice u nás v minulém kole hrál velmi dobře, ale pokud nezačnou proměňovat šance, vyhrávat nebudou.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích