P. Vacek 25. (p.)
P. Vacek 64.
P. Vacek 70.
3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litický obrat proti rezervě Zruče řídil kapitán Vacek!


Branky


25. P. Vacek (p.) , 64. P. Vacek , 70. P. Vacek - 6. V. Mařík , 22. P. Karpíšek
11

Pavel Vacek byl hlavní osobností souboje Litic s B-týmem Zruče. Hosté sice rychle vedli o dva góly, ale pak začal úřadovat litický kapitán, který hattrickem otočil skóre utkání až na konečných 3:2. Třetí zásah byl navíc výstavní, Vacek totiž napálil z obrovské dálky balón pod břevno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v úvodu dvakrát skórovali, Litice vrátil do hry Vacek

Úvod zápasu vyšel mnohem lépe hostům. Hra sice byla na pohled vyrovnaná, ale hosté byli v útoku mnohem efektivnější. Už v 6. minutě tak doklepl balón po skrumáži do sítě Vojtěch Mařík a ve 22. minutě se hráči Zruče radovali podruhé. Litice ztratily míč po autovém vhazování, kdy obral stopera o míč Petr Karpíšek a nabídnutou příležitost proměnil – 0:2. A to ještě domácí vzápětí podržel při další velké šanci soupeře brankář Tihlařík. Ve 25. minutě tak naopak přišel faul v hostující šestnáctce a nařízenou penaltu zužitkoval litický kapitán Pavel Vacek. Ve zbytku poločasu už žádná další šance k vidění nebyla.

One man show litického kapitána Vacka

Ve druhém poločase hrály Litice proti ostrému slunci, ale ani nepříjemné podmínky je nerozhodily. Především tedy Pavla Vacka, který zavelel k obratu. V 64. minutě se k němu po rohovém kopu odrazil míč a bylo vyrovnáno. V 70. minutě pak domácí kapitán završil svůj skvělý výkon neskutečnou parádou. Téměř ze 40 metrů totiž napřáhl ke střele, která prolétla nad mladým hostujícím gólmanem Trnkou a míč se zastavil až o vnitřní část boční sítě – 3:2. Hosté se v závěru ještě pokoušeli srovnat, ale Litice několikrát podržel spolehlivý Tihlařík. Domácí si tak připsali do tabulky velmi cenné tři body. Zruč zůstává třetí, ale tlačí se na ní další soupeři.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Jsme rádi, že jsme vyhráli, zvláště poté, když jsme ve 22. minutě prohrávali už 0:2. Poté ještě brankář Tihlařík chytil loženku. Pokud bychom inkasovali potřetí, tak už bychom to asi zabalili. Poté snížil z penalty Vacek a ve zbytku poločasu se hrálo mezi šestnáctkami bez dalších šancí. O přestávce jsme na hráče apelovali, že se ten zápas dá otočit, byť hráli celý druhý poločas proti nepříjemnému slunci. Po našem vyrovnání byli hosté zaražení a Pavel Vacek pak dokonal obrat nevídanou střelou asi ze 40 metrů. Pokud by to bylo v televizi, tak by to asi vyhrálo nějakou cenu za gól roku. V závěru jsme se ještě strachovali o výsledek, ale podržel nás brankář Tihlařík. Každopádně jsme to dokázali ukopat a jsme za to šťastní.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - T. Voves [-] (83. P. Jareš [-] ) , J. Kanta [-] , J. Tykvart [-] , D. Nevečeřal [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] , V. Švábek [-] (46. M. Duna [-] ) , P. Vacek [-] , J. Krejcar [-] , J. Krejčí [-] (11. J. Knotek [-] )

TJ Zruč B
V. Trnka [-] - K. Trnka [-] , P. Karpíšek [-] , P. Musil [-] , D. Mošna [-] (42. O. Mašek [-] ) , M. Klail [-] (80. Z. Boháč [-] ) , M. Lang [-] , V. Mařík [-] (57. P. Hucl [-] ) , P. Záhořík [-] (28. M. Fryček [-] ) , R. Karpíšek [-] , M. Trnka [-]

ŽK: 67. O. Kollros , 75. J. Krejcar , 82. P. Vacek - 11. K. Trnka , 28. P. Musil , 55. O. Mašek .
Hráči zápasu: P. Vacek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Schingler Milan - BLOVSKÝ David (N), BERGER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Nebude to lehké, ale věřím, že zabojujeme, a že zůstanou 3 body doma.

Tip: výhra hostů