3:4p.
(3:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 14:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci ve Vochově sledovali dva fotbalově rozdílné poločasy, v penaltách se radoval Union


Branky


14. P. Porada , 24. M. Klement , 30. J. Calta - 7. J. Jindra , 32. . Koželuh (vl.) , 41. M. Seidl
13

Utkání Vochova s Unionem přineslo šestigólovou přestřelku. Vše podstatné se ale paradoxně událo už v první půli. V ní domácí otočili skóre z 0:1 na 3:1, ale ještě do přestávky se Unionu podařilo vyrovnat. To druhá půle nenabídla z fotbalového hlediska téměř nic a rozhodovat tak musely až penalty. V nich už byli úspěšnější hosté, kteří stále mohou myslet i na medailové pozice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V divokém prvním poločase hosté dotáhli dvougólové manko

V prvním poločase oba týmy divákům naservírovaly atraktivní fotbal. Hosté vstoupili do zápasu lépe a už v 7. minutě otevřeli skóre. Pěknou akci po ose Sýkora, Knaf a Jan Jindra zakončoval do prázdné brány posledně jmenovaný. Vochovští ale rychle odpověděli. Jen o několik minut později pálil po rychlém brejku ke vzdálenější tyči Petr Porada. Ve 24. minutě už domácí dokonce vedli. Z přímého kopu se parádně trefil k tyči Martin Klement. A hráči Vochova byli při chuti. Po půlhodině hry tak přišel jejich další úder. Jan Calta obdržel kolmici mezi obránce a s trochou štěstí překonal brankáře Horna – 3:1. Hráči Unionu se poté přeci jen probudili a v tom jim pomohl i soupeř. Po rohovém kopu si totiž poslal balón do vlastní sítě Jan Koželuch a bylo to 3:2. Povzbuzení hosté pak dokázali ještě do přestávky i vyrovnat. Na Jakoubkův centr si před bránou naskočil Martin Seidl a hlavou nedal gólmanovi šanci – 3:3.

Druhý poločas spíše nudil

Zatímco první půle byla pro diváky atraktivní záležitostí, tak po přestávce se už zdaleka tak zajímavý fotbal nehrál. Oba týmy už přeci jen přistoupily k zápasu opatrněji a hráčům zřejmě i ubývaly síly. Hrálo se totiž za téměř letního počasí. Skóre se tak už nezměnilo a za stavu 3:3 rozhodovaly penalty.

O výhře Unionu rozhodla šestá série

Do penaltového rozstřelu hosté nevstoupili dobře, když hned v první sérii neproměnili. Ve třetí sérii se však mýlil také domácí exekutor a tak se pokračovalo až do šesté rundy. V ní opět nedal vochovský střelec a druhý bod tedy putoval na konto Unionu.

 

Plzeňský celek ztrácí z páté pozice na třetí Zruč B jen tři body a stále tak hraje o medaile. Vochov je předposlední a jeho záchrana je už spíše jen v oblasti teorie. Domácí může těšit alespoň to, že jejich výkony jsou oproti závěru podzimu diametrálně lepší.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - . Koželuh [-] , M. Ausberger [-] , R. Votípka [-] , D. Justra [-] , J. Calta [-] , P. Porada [-] , T. Mottl [-] , T. Hošek [-] , M. Klement [-] , O. Tržil [-] (46. N. Zikmund [-] )

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , P. Šimana [-] , A. Sýkora [-] , O. Jakoubek [-] - A. Hořánek [-] , P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] - K. Knaf [-] (73. K. Kučera [-] ) , M. Seidl [-]

ŽK: 44. P. Šimana , 57. M. Seidl .
Hráči zápasu: P. Porada - J. Jindra .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: Švantner František - SINGER Ivo (N), KUČERA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů