4:2
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Zruče rozhodla zápas s Druztovou už v první půli


Branky


2. T. Valenta , 9. P. Hucl , 26. K. Kazda , 31. K. Kazda - 56. J. Zeman , 83. P. Ježek
15

Fotbalisté béčka Zruče po dvou porážkách zabrali, když na domácí půdě přehráli Druztovou 4:2 a v tabulce se vrátili právě před svého soupeře na třetí místo. Domácí nováčka soutěže smetli v prvním poločase, který vyhráli o čtyři góly. Po změně stran hosté dokázali korigovat, ovšem porážku už neodvrátili. Druztová tak čeká na další výhru už tři zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druztová jen přihlížela domácí exhibici

Zruč vstoupila do zápasu po dvou porážkách v řadě značně motivovaná a od začátku na soupeře vlétla. Skóre se tak poprvé měnilo už ve 2. minutě, kdy poslal domácí do vedení Tomáš Valenta. Ještě v úvodní desetiminutovce pak přidal druhý zásah Zruče Petr Hucl. Zaskočení hosté se nezmohli téměř na nic a jen přihlíželi zručskému koncertu. Domácí si tak vytvářeli jednu šanci za druhou a ve zbytku poločasu ještě dvě proměnili. Do střelecké listiny se dvakrát v rozmezí pěti minut zapsal Karel Kazda. Do šaten se tak odcházelo za stavu 4:0 pro rezervu Zruče.

Hosté se dostali do hry, na body to už ale stačit nemohlo

Do druhého poločasu domácí prostřídali sestavu a možná i to se podepsalo na tom, že Druztová vyrovnala obraz hry. Zlepšený výkon hostujícího mužstva podtrhl v 56. minutě snížením Jiří Zeman. Hosté se pak i nadále snažili s vývojem ještě něco udělat, ale jejich druhý zásah už přišel příliš pozdě. V 83. minutě se trefil Petr Ježek. Zruč tak zvítězila 4:2 a v tabulce se posunula na třetí místo právě na úkor Druztové.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Tomáš Klail (vedoucí mužstva): Byl to zápas dvou různých poločasů. První se nám nadmíru povedl a druhý sklouzl do toho, co v poslední době hrajeme. V první půli jsme tedy byli jasně lepší, hráli jsme krásný fotbal, měli spoustu šancí a z toho jsme čtyři proměnili. Ve druhé polovině zase převzala aktivitu Druztová. Naši si asi mysleli, že to půjde samo a polevili. Neřekl bych, že to bylo způsobeno prostřídáním. Máme docela dost lidí a takto jsme to dělali i na podzim. Spíše se jednalo o uspokojení.




Sestavy


TJ Zruč B
P. Hodan [-] - J. Trnka [-] (25. R. Karpíšek [-] ) , P. Záhořík [-] , P. Hucl [-] (89. J. Trnka [-] ) , M. Trnka [-] , T. Jelínek [-] (46. P. Schwarz [-] ) , J. Přibyl [-] , T. Valenta [-] (69. K. Trnka [-] ) , P. Musil [-] , M. Klail [-] , K. Kazda [-] (46. M. Lang [-] )

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - J. Zeman [-] , L. Paďour [-] (46. D. Roubal [-] ) , P. Ježek [-] , P. Jirka [-] , L. Denk [-] , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , M. Beránek [-] (39. O. Kosa [-] ) , J. Folk [-] , P. Fischer [-]

Hráči zápasu: P. Hucl , K. Kazda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRAČMER Marek - CHLÁDEK Jaroslav (N), NAVARA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Augustin

Expert: Martin Janoušek
Tip experta: remíza

V tomto střetnutí tipuji remízu. Týmy, které jsou v tabulce sousedé, si navzájem nic nedarují.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích