M. Vričan 37. (p.)
O. Žák 49.
3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černická rezerva obrala o bod lídra tabulky


Branky


37. M. Vričan (p.) , 49. O. Žák - 16. K. Kuncl , 78. D. Šádek
10

Fotbalisté plzeňského Slovanu nedokázali po normální hrací době porazit béčko Černic. Zápas skončil po 90 minutách nerozhodně 2:2, když hostům zařídil bod v 78. minutě David Šádek. Na penalty už byl přeci jen úspěšnější lídr tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól hostujícího Kuncla reagoval z penalty Vričan

Vedoucí Slovan hájil své postavení na čele tabulky proti desátým Černicím. Domácí začali podle očekávání aktivně a v úvodu si vytvořili několik dobrých šancí, při nichž však Černice podržel brankář Daněk. V 16. minutě tak uhodilo na druhé straně, skóre zápasu otevřel Kamil Kuncl. Hráčům Slovanu se poté hra tolik nedařila, ale ještě do poločasu přeci jen srovnali. Ve 37. minutě byla proti Černicím nařízena penalta a tu proměnil Martin Vričan – 1:1.

Hostům trefil bod v 78. minutě Žák

Do druhého poločasu vstoupili domácí fotbalisté výborně a hned ve 49. minutě strhl vedení na jejich stranu aktivní Ondřej Žák, jenž odehrál dobrý zápas už před týdnem ve Zruči. Hosté se ale nenechali zlomit a nadále cítili naději na bodový zisk. V 78. minutě se Černičtí i dočkali vyrovnání, když domácí po zmatcích ve své šestnáctce nedokázali odkopnout míč a tuto chybu potrestal David Šádek. Ve zbylých minutách se už na stavu 2:2 nic nezměnilo a zápas tak dospěl až k penaltám.

 

Penaltové vyústění vyšlo lépe Slovanu. Zatímco na domácí straně se mýlil jen jeden střelec, tak z černického tábora nedokázali skórovat hned dva exekutoři. Fotbalisté Slovanu tak v této sezóně uspěli už ve třetím penaltovém rozstřelu ze čtyř.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): Hráli jsme tak o polovinu hůře, než před týdnem ve Zruči. Na začátku zápasu jsme si vypracovali dvě vyložené šance, ale ty jsme nedali. Oni pak také nehráli špatně, takže ta remíza je asi zasloužená. Sice jsme vedli, ale čtvrthodinu před koncem jsme neodkopli balón a soupeř to potrestal. Máme stejně bodů jako druhý Smíchov. Za dva týdny tam hrajeme, takže ten zápas hodně napoví.




Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Janoušek [-] , J. Reischig [-] (19. M. Ráb [-] ) , D. Šenigl [-] , M. Sartorius [-] , M. Vričan [-] , L. Mareška [-] (46. M. Koranda [-] ) , O. Žák [-] , M. Makkai [-] , J. Nosek [-] , P. Bouřil [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Z. Daněk ml. [-] - M. Chvojka [-] (62. J. Král [-] ) , D. Šádek [-] , Z. Hacker [-] , K. Kuncl [-] , M. Engl [-] , K. Zeliński [-] , M. Müller [-] , L. Táborský [-] (53. J. Vlk [-] ) , R. Nádraský [-] , J. Běhounek [-]

ŽK: 89. M. Sartorius - 39. M. Müller , 76. D. Šádek , 78. K. Zeliński .
Hráči zápasu: O. Žák , M. Makkai - D. Šádek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - BEŠTA Aleš (N), ENGL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Slovan je pro mne jednoznačným favoritem tohoto zápasu. Na jaře se jim střelecky daří a svoji produktivitu předvedou i nyní.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích