1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová podlehla na penalty Chrástu


Branky


10

O záchranu hrající Chrást si odvezl dva body za výhru na penalty z Druztové. Hosté přitom nebyli daleko dokonce od plného bodového zisku, alespoň remízu totiž nováčkovi soutěže zajistil až v 86. minutě Petr Ženíšek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl z domácí strany rozpačitý

V Druztové došlo po porážce ve Vochově ke změně trenéra. Františka Rusňáka nahradil dosavadní hráč klubu Jan Hauptmann, jenž byl také připraven zasáhnout ze střídačky do hry. Domácí ale zápas nezačali dobře a Chrást byl v úvodu lepším týmem. V 5. minutě navíc hráči Druztové ztratili ve středu hřiště míč a tuto chybu potrestal gólem David Kroc. Postupem času domácí tým přeci jen vyrovnal obraz hry, ale na skóre se to až do přestávky neprojevilo.

Druztová srovnala v 86. minutě

O pauze domácí dvakrát vystřídali a do druhého dějství vlétli aktivně. Z poměrně velkého náporu ale gól nevytěžili a dobře hrající Chrást zase postupně vyrovnal obraz hry. Hosté navíc hrozili z rychlých brejků, naštěstí pro Druztovou však nedotáhli žádný z nich do úspěšného konce. Dvaceti minut před koncem poslal nový domácí trenér Hauptmann na hřiště i sám sebe a v 86. minutě se mohl se svými spoluhráči konečně radovat. Na 1:1 vyrovnal v 86. minutě obránce Petr Ženíšek.

Na penalty zvítězil Chrást

Domácí tak dotáhli zápas alespoň do penalt. V nich si druhý bod přeci jen vystříleli fotbalisté Chrástu. Exekutoři Druztové se totiž mýlili v první a poslední sedmé sérii. Naopak na hostující straně neproměnil penaltu jen jeden střelec.

 

Druztové stačil zisk jediného bodu k tomu, aby se posunula v tabulce na třetí místo. Chrást zůstává dvanáctý.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
Jan Hauptmann (hrající trenér): Po nevydařeném minulém zápase jsme udělali nějaké změny v sestavě i rozestavení. Soupeř nás ale zaskočil předvedenou hrou a kvalitou a naše nové rozestavení úplně nefungovalo tak, jak jsme si představovali. Dělali jsme hodně chyb ve středu hřiště a z jedné z nich jsme i v 5. minutě inkasovali. Brzy jsme se tak vrátili ke standardnímu rozestavení a vyrovnali hru. O přestávce jsme prostřídali a vytvořili si takový chvilkový nápor. Postupně se to však zase vyrovnalo a Chrást hrozil z protiútoků. V závěru se nám naštěstí podařilo alespoň vyrovnat. Tým bych pochválil za to, že po několika nepovedených zápasech nic nevypustil a makalo se až do konce.




Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - J. Folk [-] , T. Roubal [-] , P. Ženíšek [-] , P. Jirka [-] , D. Roubal [-] (46. P. Ježek [-] ) , J. Šlauf [-] (70. J. Hauptmann [-] ) , T. Linda [-] , M. Beránek [-] , O. Kosa [-] (46. J. Zeman [-] ) , P. Fischer [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Chládek [-] , O. Skalski [-] , V. Černý [-] , J. Šuster [-] , P. Mach [-] (80. M. Bórik [-] ) , P. Bruj [-] , T. Doležal [-] , D. Kroc [-] , D. Tupý [-] , M. Brýla [-]

ŽK: 80. J. Hauptmann - 89. M. Bórik .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - NAVARA Jaroslav (N), ŠEJDL Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Druztová bude chtít před domácí fanoušky napravit zaváhání z předchozího kola a navážou na výkony z podzimní části sezóny.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích