0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 10:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rubricius trefil Smíchovu vítězství v Chrástu


Branky


0

Fotbalisté Smíchova se na výhru na hřišti zachraňujícího Chrástu nadřeli. Tři body jim vystřelil jediným gólem utkání v závěru poločasu Martin Rubricius. Smíchov si tak v tabulce pojistil druhé místo a nadále stíhá vedoucí Slovan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu se trefil Rubricius

Chrást vsadil v duelu s druhým Smíchovem především na defenzivu. Hosté tak byli od začátku zápasu aktivnější a kombinační hrou se snažili prolomit obranu Spartaku. Že by to mohlo jít, ukázali hned v úvodu. Velkou šanci však neproměnili a pak se dlouho marně snažili probít do další příležitosti. To se jim podařilo až v závěru poločasu. Pavel Konopík kásně prošel dopředu po lajně a poslal před bránu prudkou přihrávku, kterou uklidil do sítě Martin Rubricius - 0:1.

Domácí se snažili, vyrovnat ale nedokázali

Po přestávce Spartak změnil taktiku a snažil se o vyrovnání. Domácí sázeli na dlouhé pasy za obranu, nakopávali balóny na vysoké útočníky a hrozili také ze standardních situací. Smíchovští se s přibývajícím časem stále více bránili a v závěru se i báli o výsledek. Nejtěsnější náskok však nakonec udrželi až do závěrečného hvizdu sudího Schinglera.

 

Smíchov za týden hostí v souboji tabulkových sousedů třetí Zruč. Chrást jede do Druztové.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Oba týmy se sešly v poměrně hojném počtu. Navíc se hrálo poprvé na trávě, na což jsme se těšili. První poločas se odvíjel v naší režii. Měli jsme často míč na kopačkách, měli jsme náznaky šancí, ale bohužel se nám nedařilo vypracovat si vyloženě tutovku. Měli jsme problém dostat se do zakončení. To se nám podařilo až těsně před pauzou, kdy otevřel skóre Rubricius. Bohužel jsme si asi mysleli, že nám to stačí, a že po přestávce bude jen otázkou času, kdy přidáme další góly. Naopak jsme ale přestali hrát. Chrást velice dobře bojoval a snažil se nás přitlačit a musím uznat, že se jim to dařilo. Byli velice nepříjemní při standardních situacích a dlouhých míčích. V závěru jsme se i strachovali, abychom tam neztratili body. Za výhru jsem rád. Vzhledem ke druhému poločasu to byly vydřené tři body.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Chládek [-] (54. M. Bórik [-] ) , O. Skalski [-] , V. Černý [-] , J. Šuster [-] , P. Mach [-] , P. Bruj [-] (61. A. Kortus [-] ) , T. Doležal [-] , M. Holeček [-] , D. Tupý [-] , M. Brýla [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - M. Rubricius [-] , V. Foist [-] , D. Tobrman [-] (81. J. Řehák [-] ) , L. Rout [-] (68. J. Sulek [-] ) , B. Mičan [-] , A. Zikmund [-] , P. Konopík [-] , R. Tyll [-] , J. Ostrolucký [-] , K. Fajfrlík [-]

ŽK: 69. B. Mičan .
Hráči zápasu: B. Mičan , M. Rubricius .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - BURDA Václav, LHOTÁK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.