3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 18:15

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová porazila předposlední Starý Plzenec


Branky


0

Fotbalisté Druztové na podzim v roli nováčka městského přeboru příjemně překvapili a úspěšně vstoupili také do druhé části soutěže. Ve 14. kole přehráli předposlední Starý Plzenec B 3:1. K výhře domácích přispěl dvěma trefami Jan Šlauf.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do kabin s vedením díky dvougólovému Šlaufovi

Hosté začali utkání, které se hrálo na umělé trávě v Horní Bříze, jen v devíti hráčích. Další dva fotbalisté přijeli až po deseti minutách hry, ovšem Druztová této výhody nedokázala využít. Skóre zápasu tak otevřel až ve 12. minutě Jan Šlauf, to už byl hostující tým ve standardním počtu. Fotbalisté béčka Starého Plzence pak vyrovnali hru a ve 33. minutě i skóre. Svým zásahem se o to zasloužil Martin Šiling. Ještě do přestávky však zaúřadoval opět Jan Šlauf a Druztová tak odcházela do šaten s vedením 2:1.

Druztovou uklidnil Hauptmann

Po přestávce chtěli domácí ještě navýšit svůj náskok a byli aktivnější. Uklidňující zásah přišel zhruba po hodině hry, kdy se do listiny střelců zapsal další Jan, tentokrát Hauptmann. Nováček soutěže už pak hrál velmi dobře takticky a soupeře prakticky k ničemu nepustil. Druztová tak zvítězila 3:1 a potvrdila svou příslušnost k první čtyřce tabulky. Rezerva Starého Plzence zůstává předposlední.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): Utkání jsme po taktické stránce zvládli. První poločas byl vyrovnaný, ve druhém jsme se pak dostali do dvougólového vedení a už si to pohlídali. Začátek byl poznamenán tím, že ty první zápasy po přestávce bývají složitější a chvíli trvalo, než jsme se dostali do tempa. Na umělé trávě jsme odehráli přípravné zápasy, takže to pro nás nebylo nic nového.




Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] , J. Hauptmann [-] , P. Ženíšek [-] , J. Zeman [-] , P. Fischer [-] , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , M. Beránek [-] , J. Folk [-] , P. Ježek [-]

SK Starý Plzenec B
P. Soukup [-] - M. Šulc [-] , P. Batěk [-] , D. Diviš [-] , F. Hyťha [-] , L. Vokurka [-] , P. Brejcha [-] , T. Brejcha [-] , M. Šiling [-] , P. Jíra [-] , P. Šilhánek [-]

ŽK: 52. L. Vokurka , 55. P. Brejcha .
Hráči zápasu: P. Purkar , J. Šlauf .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Švantner František - NAVARA Jaroslav (N), DIVIŠ Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.