0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

18.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice rozhodly ve Veselí po přestávce


Branky


0

O záchranu bojující Veselí nad Moravou se nepovedlo utkání proti tabulkově lépe postaveným Boskovicím. Hostující tým zápas rozhodl po změně stran, i přesto že dohrával bez vyloučeného hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas góly nepřinesl

Pro Veselí je každý bod dobrý, ale první zápas jarní části se jim příliš nepovedl. Hostující tým hraje střed tabulky a byl favoritem utkání, ale ani on se během prvního poločasu nedokázal prosadit. Vše podstatné tak nabídla až druhá půle. 

Během deseti minut bylo rozhodnuto

Po přestávce už to byly Boskovice, kdo otevřel skóre zápasu. Během deseti minut padly dvě branky a obě za záda brankáře Motyčky. Nejprve se prosadil v 51. minutě Havlíček a hosté vedli.

 

Uběhlo dalších deset minut a hosté udeřili podruhé. Úspěšným střelcem byl tentokrát Preč. Trápící se Veselí už nedokázalo gólově odpovědět na nepříznivý stav a zaznamenalo desátou porážku v sezóně. 



Sestavy


FC Veselí nad Moravou
M. Motyčka [-] - J. Grabec [-] , B. Vardan [-] , L. Prajza [-] , J. Symerský [-] (56. O. Brákora [-] ) , D. Suchánek [-] , J. Linek [-] , A. Pollák [-] , A. Radmil [-] , D. Joch [-] (66. J. Hodonský [-] ) , M. Vaďura [-]

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - J. Havlíček [-] , L. Martínek [-] (86. M. Kubín [-] ) , M. Daněk [-] , J. Stara [-] (73. R. Hlaváček [-] ) , A. Preč [-] , V. Živný [-] (81. R. Müller [-] ) , J. Novák [-] (89. J. Dračka [-] ) , J. Horák [-] , O. Václavek [-] , M. Černý [-]

ŽK: 39. J. Symerský , 85. D. Suchánek . ČK: 84. O. Václavek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Marinč Lukáš - KUGLER Patrik, NĚMEČEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.