5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany nastoupily v Rožďalovicích v deseti


Branky


5. J. Hojsák (p.) , 8. J. Najmon , 60. J. Najmon , 63. M. Jantač , 84. J. Veselý - 42. P. Bouška
13

Rožďalovice proti Všejanům potvrdily roli favorita znásobenou soupeřovou početní nevýhodou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty čekal hrůzný úvod zápasu

Všejanští nebyli před těžkým utkáním v Rožďalovicích zdaleka kompletní. Mužstvo decimovaly nejen pracovní povinnosti, ale také zranění a nemoci. Například Hejduk je na antibiotikách a brankář má dokonce nohu v sádře. Všejany tak nakonec nedaly dohromady ani komplentí jedenáctku a do Rožďalovic odjely v deseti.

Začátek zápasu pro ně byl hrozný a zdálo se, že se schyluje k debaklu. Hned po pěti minutách inkasovaly po penaltě Jakuba Hojsáka a za tři minuty zdvojnásobil náskok domácích Najmon.

Postupně se však herní projev obou mužstev vyrovnával, a to z velké části i díky stavu hřiště. Nepřipravený hrbolatý trávník nedovoloval domácím větší snahu o kombinaci. Všejany se bránily a čekaly na soupeřovy chyby.

Postupně se dokonce začaly dostávat do šancí, ty však především Bouška zahazoval jako na běžícím páse. Nejprve jeho hlavičku výborně vytáhl brankář Kumstýř, záhy následovala další Bouškova neproměněná střela ze skrumáže. Bouška mohl pro svůj tým zíkat i penaltu, ale místo pádu po soupeřově faulu chtěl situaci dohrát a opět gól nedal.

Nakonec však gólem skončila ta Bouškova střela, od níž by se to čekalo nejméně. Ve 42. minutě se rána z 35 metrů odrazila od břevna za gólmanova záda.

První půle tak skončila 2:1.

Rožďalovice přesvědčivě zvítězily

Domácí kouč Miroslav Kořínek o poločasové přestávce nahradil Radka Jindřicha Filipem Veselým.

Všejany se snažily nedostat gól, a držet tak soupeře v nejistotě z náskoku o pouhou jednu branku. Rožďalovice se dlouho k ničemu nedostávaly, jejich dlouhé nákopy končily až u brankáře Ondřeje Němečka, který přes takřka nulové brankářské zkušenosti chytal výborně.

Po hodině hry však přidal Jakub Najmon třetí gól domácích, čímž je uklidnil. Čtvrtý gól vzápětí zařídil Michal Jantač.

Skóre uzavřela krásná střela z 84. minuty, jíž Jan Veselý takřka identicky napodobil Bouškův počin z první půle.

Rožďalovice tak zaslouženě zvítězily 5:1. Na druhou stranu je však třeba říci, že Všejany se přes početní výhodu ani po ošklivém vstupu do zápasu nesesypaly a odehrály jej se ctí. Za týden je čeká další těžké střetnutí s Městcem Králové.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Zápas jsme bohužel musely odehrát v deseti. Kluci to však zvládli se ctí a já jsem na ně hrdý. Po šíleném začátku je skóre 5:1 snad i fajn. Určitě musím pochválit gólmana Ondru Němečka, který nám chodí chytat na tréninky a je opravdový fotbalový nadšenec. Předvedl skvělý výkon, za žádný z gólů, které dostal, nemohl.



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - D. Hora [-] , F. Veselý [-] , M. Jantač [-] , J. Vlček [-] , J. Veselý [-] , R. Jindřich [-] (46. F. Veselý [-] ) , J. Najmon [-] , J. Hojsák [-] , L. Dont [-] , T. Pavel [-]

Sokol Všejany
O. Němeček [-] - J. Náhlovský [-] , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] , M. Nápravník [-] , A. Michl [-] , L. Hofírek [-] , D. Král [-] , L. Michl [-] , V. Bárta [-]

ŽK: 45. F. Veselý , 67. F. Veselý - 66. L. Hofírek .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: KURKA Miloš - KUBERA Milan, ROZVORAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Klaus

Expert: Jan Sobota
Tip experta: výhra domácích

Všejany neprožívají zrovna ideální sezónu, oproti loňské je to jako den a noc. Ani domácí nemají tak přesvědčivé výkony, jak by si představovali. Může to být vyrovnaný zápas, ale na konci budou slavit domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozdalky chteji hrat B tridu a takoveto zapasy b mely v klidu zvladat.

Tip: výhra domácích

Tady si myslím, že výhra domácích je jasná volba. Hosté půjdou do zapasu s defenzivním rozestavením a budou chtit soupeře ohrozit z rychlých protiútoků, což se jim ale dařit nebude - 3:0.