2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice fotbalem bavila i v deseti, na body však nedosáhla


Branky


0

V souboji mužstev ohrožených sestupem Hrubý Jeseník porazil Opočnici 2:1, díky čemuž se posunul do klidného středu tabulky. Domácím výrazně pomohlo vyloučení hostujícího kapitána Svobody po 5 minutách hry. Opočnice však předvedla i v 10 lidech až nezvykle dobrý fotbal a diváci měli o zábavu postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán hostí Martin Svoboda dohrál po 5 minutách

Boží hod velikonoční se v Hrubém Jeseníku nesl mimo jiné ve znamení fotbalového zápasu s rivaly z Opočnice. Pro oba týmy bylo utkání důležité, jelikož se pohybovaly ve spodní polovině tabulky, a tak jim mohl případný tříbodový zisk výrazně pomoci v odpoutání se od pozic ohrožených možným sestupem.

Utkání začalo ve vysokém tempu, hosté hned zkraje neproměnili vyloženou šanci. Další rána pro ně přišla v 5. minutě. Procházkův samostatný únik zastavil za cenu jasné červené karty kapitán Martin Svoboda, a tak musel předčasně ze hřiště.

Hosté se dokázali semknout a prokázat týmového ducha. Ačkoli jim chyběl hráč, předváděli lepší fotbal než obvykle a svému soupeři byli rovnocenným sokem. Hrubý Jeseník si sice vytvořil více šancí, ale žádná z nich nebyla zvlášť nebezpečná.

Branky se tak diváci v první půli sice nedočkali, ale nudit se určitě nemohli.

Obránce Stránský se trefil z penalty i z přímého kopu

O poločasové přestávce vystřídali jen hosté. Jaroslava Mašindu na hřišti nahradil Filip Bradna. I po změně stran se Opočnice prezentovala líbivým fotbalem, především obrana řízená stoperem Pivným působila velmi jistě a odvracela bez větších problémů soupeřovy dlouhé nákopy.

Přesto skóre nakonec otevřeli domácí. Po 50 minutách hry vybojovali standardní situaci, z níž se trefil k tyči Radek Stránský. Brankář Václav Košvanec nemohl míč skrze zeď do poslední chvíle vidět.

Sympatičtí hosté se nadějí na bodový zisk nadále nevzdávali a po hodině hry se dočkali vyrovnání. Michal Rychlík využil zazmatkování domácí obrany a hrubou chybu potrestal laciným gólem.

Zápas nakonec rozhodl pokutový kop, který v 71. minutě proměnil sebejistou střelou doprostřed brány opět obránce Stránský.

Hrubý Jeseník tak zvítězil 2:1, díky čemuž se posunul na 8. místo v tabulce. Hosté jsou 12.



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Martin Svoboda: Zápas samozřejmě zkomplikovala má brzká červená karta. Těžko říct, zda jsem za záchrannou brzdu zatáhnout měl, třeba by náš brankář Václav Košvanec samostatně unikajícího soupeře vychytal, je to skvělý gólman. Ale kdo ví. Každopádně se naši kluci semkli a předváděli opravdu krásný fotbal. Nechali na hřišti duši, dřeli a já mám pro ně jen slova obdivu. Je škoda, že jsme neuhráli remízu, ale potěší i předvedená hra. Opravdu chválím všechny, ale pokud bych měl někoho vyzdvihnout za výjimečný výkon, tak nejspíše Pivného a Potůčka.



Sestavy


Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - V. Pivec [-] , J. Jeník [-] , R. Stránský [-] , M. Lejnar [-] - J. Riesz [-] , D. Knap [-] , D. Pulda [-] , L. Krejčík [-] (63. M. Ott [-] ) - R. Procházka [-] , V. Kunc [-] (85. R. Krištof [-] )

Opočnice
V. Košvanec [-] - j. Košvanec [-] , J. Mašinda [-] (46. F. Bradna [-] ) , M. Rychlík [-] , V. Strejček [-] , J. Štítkovec [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , P. Rychlík [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 37. D. Knap , 39. V. Pivec - 17. J. Mašinda , 76. A. Pivný . ČK: 5. M. Svoboda .
Hráči zápasu: R. Stránský - J. Potůček , A. Pivný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - NEJEDLO Tomáš, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.